Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fideszesek miért akarnak...

A fideszesek miért akarnak feudális, uradalmi rendszert?

Figyelt kérdés

Menekülnek a nyugati világ elől mert hogy ők nem akarják hogy uralkodjanak rajtuk, nem akarják hogy a politikai elitet a háttérből a mindent is birtokló hatalom irányítsa, miközben itthon ugyanúgy egy feudális rendszer kiépítéséhez asszisztálnak ahol az átlagember csak beosztott lehet a gyárban, a háttérhatalom neve pedig nem Rothschild lesz hanem Tiborcz és Mészáros.

Tehát most akkor ez hogy van hogy átesünk a ló másik oldalára?

2023. máj. 26. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Birkáktól mit vársz? 13 évvel ez előtt Orbán a szájukba adta hogy "Gyúcsány" azóta sem tudnak semmi mást. Ők a Viktor keljfeljancsijai.
2023. máj. 26. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
25%

1. Mitől feudális a rendszerünk?

2. Mi az, hogy az átlagember csak beosztott lehet? Máshol talán tulajdonosok lesznek, vagy mi?

2023. máj. 26. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Fideszes vagyok, mégsem akarok feudális rendszert. Na most akkor mi van?
2023. máj. 26. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
A kérdés nettó hülyeség. Semmi közöm Mészároshoz, nem uralkodik rajtam.
2023. máj. 26. 16:30
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Ok-okozat.

Ugyanakkor a fideszesek szerint teljesen oké, hogy az eu pénzek az orbán családnak járnak....nem pedig a Magyarságnak.

Ezt egyenlőre én nem értem.

A miért akarja ezt a ner meg logikus.

Számonkérés nélkül akarják lenyúlni az eu pénzeket a saját hasznukra a Magyarságot kizàrva ebből.

2023. máj. 26. 16:59
 6/13 DK-s ***** válasza:
77%
Mert Horthy-t másolja.
2023. máj. 26. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
17%

6: pontosan. És ez amúgy milyen szempontból rossz?

Kérdező, pár fogalmat tegyünk először is tisztába, nyugaton nem feudalizmus, hanem neomarxizmus van épp kiépülőben. Itthon pedig a kormány vissza akarja állítani azt, amit a kommunisták elvettek az országtól. Öngyógyulási folyamatra van most lehetősége az országnak, ez pedig gyakran fájdalmas.

2023. máj. 26. 17:15
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy paraszt csürhe... :D
2023. máj. 26. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
7# A hülyeséged fájdalmas, meg az hogy mészáros lölő egy év alatz 200 milliárddal lett gazdagabb... buta birka.
2023. máj. 26. 17:26
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azért, mert azt hiszik, hogy a jobboldali, konzervatív politika azt jelenti, hogy isten, haza, család, hagyományos értékek. Nem pedig azt, ami valójában. Hogy a nagyon gazdagok jól járnak, az átlagemberek, szegények meg kiszolgáltatottá válnak nekik. Erről szól az oktatás, egészségügy és szociális háló leépítése. Ezért szavaznak olyan pártra, ami elemi érdekükkel teljesen szembe megy. Az se tűnik fel nekik milyen emberek hirdetik az "elitellenes" jobboldali konzervatív politikát. Orbán mellett. Például a szintén milliárdos ingatlanmágnás Trump, Elon Musk vagy a kőgazdag Putyin. Ezeknek az embereknek a legrosszabb rémálma lenne egy társadalmi igazságosságon alapuló baloldali politika, rendszer. Ahol szarrá adóztatnák őket.
2023. máj. 26. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!