Szerintetek Hadházy jó lenne miniszterelnöknek?
"Ő melyik párt tagja?"
Ha jól tudom, jelenleg független.
Szerintem nem lenne jó miniszterelnök, még csak angolul sem tud, és nincs olyan mély politikai, szakmai tapasztalata, ami jó miniszterelnökké tenné, a kommunikációja is távol van a tökéletestől. Nem tud tömegeket sem megszólítani. Sokkal inkább járna neki egy vezető pozíció valamilyen korrupcióellenes hivatalnál, mert ehhez nagyon is ért és szép eredményei vannak. De attól, mert egy ember sikeres valamiben, ne higgyük azt, hogy automatikusan minden másban is sikeres lenne.
MZP szerintem sokkal jobb lett volna miniszterelnöknek, hiszen sokkal hatékonyabban tudta megszólítani az embereket, több nyelven beszélt felsőfokon, jó európai kapcsolatai voltak, szóval általánosságban tapasztaltabb és képzettebb volt a pozícióra, mint mondjuk Hadházy.
Hadházy? Ez valami vicc? Aki a FIDESZ embere?
Nem tűnt még fel senkinek, hogy ez a ember szerepet játszik? Nem hiába volt korábban Fideszes. Épp ő az élő bizonyítéka a látszólagos két politikai oldal felszín alatti egységére. (A másik ugye a Karácsony, lásd zuglói ügyeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!