Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért vannak ennyire oda a...

Miért vannak ennyire oda a rovarlisztből készült ételek miatt?

Figyelt kérdés

Pont nálunk, a sült vér meg a disznósajt hazájában félnek egy kis rovarliszttől? Meg amúgysem újkeletű dolog ez, anno a szociban például a párizsi sem sokat látott rendes húst, ahogy a csoki sem sok kakaót esetleg marhavért.

Ennyire elkényelmesedtünk az elmúlt 30 évben, hogy elfelejtettük hogy előtte önként és dalolva ettük a szemetet?

2023. ápr. 18. 06:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Arról nem beszélve, hogy a kolbászt is mindenki két pofára eszi. Pedig tudjuk miből készül...
2023. ápr. 18. 08:02
 12/27 anonim ***** válasza:
13%
Mert ez a húsevés betiltásának előszele.
2023. ápr. 18. 08:06
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
12es, mutatnál bárkit is, aki a húsevés betiltásáról beszél?
2023. ápr. 18. 08:07
 14/27 anonim ***** válasza:
13%
#13 Lehet, hogy te eddig szatyorban éltél, de a mainstream médiában egyre erősebb a vegán propaganda.
2023. ápr. 18. 08:10
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
14es, igen, én szatyorban élek, valóban és tagadhatatlan, hogy egyre erősebb a vegán propaganda is, ez is kétségtelen. De van 1 állitás, amit szeretnék valamivel alátámasztani, mert itt a szatyorban, ahol élek, nem találtam róla semmit. Tehát, az, hogy bárki is a húsevés betiltásának szükségességéről beszél, mivel támasztható alá? Segitenél kérlek egy szatyorbanélőnek?
2023. ápr. 18. 08:12
 16/27 anonim ***** válasza:
30%
Ez így nem igaz hogy senki nem beszél róla, nagyon szépen hangzik az amiről beszélsz, de ez csak a kezdet. A cél a hús evés betiltása. Nem találom sajnos azt a videót ahol valamelyik milliárdos arról beszél hogy az lesz majd a szép világ ha 8 milliárd vegetáriánus lesz. Ha megtalálom belinkelem.
2023. ápr. 18. 08:17
 17/27 anonim ***** válasza:
70%

"A cél a hús evés betiltása."

Kinek?

2023. ápr. 18. 08:17
 18/27 anonim ***** válasza:
41%

16-os bár én nem vagyok milliárdos, de az én világképemben az lenne, ha 0db fideszes lenne a világon és be is tiltanák a fideszt, be fogják tiltani és 0db fideszes lesz? Nem. Az, hogy, egy vadbarom, mint én, miről beszél, semmit sem jelent.

Nincs szándék a húsevés betiltására. Az ipari állattenyésztés megváltoztatásáról van szó. A kettő semennyire sem ugyanaz.

2023. ápr. 18. 08:20
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

"Nem találom sajnos azt a videót ahol valamelyik milliárdos arról beszél hogy az lesz majd a szép világ ha 8 milliárd vegetáriánus lesz. "

Elon Musk pedig behalványította a "w" betűt a Twitter logójából a székházán, mert tetszett neki a "cs*csös" kifejezés. Maradjunk annyiban, hogy egy-egy milliárdos hobbigondolata nem mérvadó minden témában.

2023. ápr. 18. 08:21
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

#11 "Arról nem beszélve, hogy a kolbászt is mindenki két pofára eszi. Pedig tudjuk miből készül..."

Biztos hogy te tudod miből készül a kolbász?

Mert a megjegyzésed alapján fogalmad sincsen róla.

De cáfolj meg és írd le nekem mi az amiből szerinted a kolbász készül és ami miatt gond lenne a kolbászevéssel!

2023. ápr. 18. 08:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!