Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Sírnátok ha bejelentenék...

Sírnátok ha bejelentenék reggel, hogy Viktor meghalt?

Figyelt kérdés

És ha igen örömötökben vagy szomorúságotokban?

Van egy erős megérzésem, mostanában egyre erősebben érzem, hogy nagy változás lesz.

#vége #Viktor #murdál
2023. ápr. 9. 01:47
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Már most is sírok hogy még él
2023. ápr. 9. 02:08
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én vettem már egy sírógépet is, ha néha éppen nem lenne sírhatnékom, akkor csak gyorsan bekapcsolom, és sír helyettem
2023. ápr. 9. 02:57
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem sírnék, se káröröm, sem veszteség miatt.

Az lenne jó, ha választások útján vesztene, és unalmas napjai a gazdag emberek semmittevéssel telt malma görgetné előre hazugságai súlya alatti Mátyás királyunk, és Ároád vezér szelleme háborgatná 13 éves hazug politikáját.

Semmiképpen sem kivánom a halálát. Az kívánom nyíljon fel a magyarok szeme, és váltsák le, vagy kergessék el.

És úrjra legyen Gyurcsány Magyarország helytartója, Vagy Dobrev édesanyánk, de a legjobb mégiscsak Márky Zay Péter lenne.

Tudom lehetetlen, annyira zombi lett agyilag a többség, mindentől fél Soros plakátoktól... és a hajlított "jogállam" miatt sem lehet már választással leváltani Hiszen a lgtimagyar sem Gyurcsányból, sem Orbánnól , sem az újnácikbó nem kér.

2023. ápr. 9. 04:52
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
igen, hogy nem kapta meg azt, amit megérdemelt, hanem megúszta.
2023. ápr. 9. 06:28
 5/10 Fsms ***** válasza:
90%
Nem sírnék érte, Kádár nem okozott ekkora károkat az országnak.
2023. ápr. 9. 06:48
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Elég lenne, ha eldöntené, és kimondaná végre, hogy ő bizony bekattant, és akkor az egyik futtballstadionjában éldegélhetne egyedül, ahol a nap 24h.-ban őrült dekázásba, cselezésbe, bukfencezésben élhetné tovább az életét.
2023. ápr. 9. 08:16
 7/10 NTBS ***** válasza:
92%
Nem, mert a halál az élet része.
2023. ápr. 9. 08:29
 8/10 anonim ***** válasza:
10%
A legjobb italokkal koccintanék.
2023. ápr. 9. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem sírnék. És igazából semmilyen komolyabb, lényegi változást nem várnék ettől.
2023. ápr. 9. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
örömömben lerészegednék
2023. ápr. 9. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!