Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csatlakozni szeretnéj a...

Csatlakozni szeretnéj a FIDESZ-hez. Mi módon lehet, mi a folyamata ennek?

Figyelt kérdés

Hány éves kortól lehet és hogyan?

Kérem mellőzzük a trágár, egyéb nem kívánatos kommenteket.

Köszönöm.

2023. ápr. 2. 20:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Van csatlakozási korhatár?

10- nem nyílik meg (lehet csak nekem).

2023. ápr. 2. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

#6: A DK az elmúlt hónapok során kb. 15 politikust igazolt át különböző pártokból. Köztük ezt a szerecsent, aki szerint el kellett volna zárni a hazánkba érkező orosz gázt:

[link]

Valamint ezt az ortopéd fejű incelt, akinek eddigi legnagyobb politikai teljesítménye, hogy az egyik Pride alkalmából hímring*óvá sminkelte magát:

[link]

Nos, az 5-ös IQ-t ők is stabilan hozzák és egy kis gyakorlással a diktatúra-propaganda-korrupció-putyinpincsi-huxit kulcsszavakat is képesek bemagolni (ha nem, majd puskáznak, mint Fullajtár Andrea, aki tabletről tudta csak elszavalni a Nemzeti dalt)... :)

2023. ápr. 2. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
12-es Ezzel gyakorlatilag azt mondtad, hogy "mé a Gyuccsá jobb vót". Azért nem teszitek magasra a lécet. Én ha fideszes politikus lennék, akkor eléggé megalázónak tartanám, hogyha a viszonyítási pont az ilyen alacsonyan van.
2023. ápr. 2. 21:01
 14/18 DK-s ***** válasza:
74%

#11-nek (kérdezőnek):

[link]

[link]

2023. ápr. 2. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Egyetértek a kettessel, viszont ilyen esetben elengedhetetlen az agy kioperáltatása.
2023. ápr. 3. 05:12
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
Fejlődnöd kell, el kell érned legalább Gáspár Győző szintjét; ő képes volt belépni a Fideszbe.
2023. ápr. 3. 18:41
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Gondolom hasonló a folyamata minden pártnál. Fel kell keresni a helyi szervezetet, akár személyesen és ott megkérdezni. Nyilván egy stabil bázissal rendelkező fidesz nem kapkod úgy az emberekért, mint egy új párt, így gondolom ki kell alakítani a kapcsolatot. Kampányban segíteni, eljárni rendezvényeikre stb. Biztos nem úgy van, hogy bekopogsz és dugják az orrod alá a papírt h itt írd alá.

Egy új pártnál szerintem könnyebb a tagfelvétel. De ez az én nem egészen megalapozott véleményem. Inkább csak tippem.

2023. ápr. 6. 00:54
 18/18 A kérdező kommentje:
17#- köszi
2023. ápr. 6. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!