A Szájer-ügy hogyhogy nem verte ki a biztosítékot a Fideszeseknél?
A Fidesz nem meleg-ellenes.
A Fidesz meleg propaganda-ellenes.
Az ellenzék egyik része nem érti a kettő közti különbséget.
Az ellenzék másik része érti, de nem ezt kommunikálja, mert különben nem tudná megvezetni az ellenzék egyik részét.
#24 Persze, persze, tudjuk.
Az illegális migráció álprobléma, az lmbtqxyz propaganda terjedése álprobléma, a woke nem is terjed és Kína nem lesz nagyhatalom a világban.
Ja, persze.
Ennyire szigetel az a ballibes buborék, hogy még évekkel később sem ér el hozzád a valóság?
A Fidesz azért nem melegellenes, mert a Fidesz semmilyen.
A Fidesz azért nem melegpropaganda ellenes, mert a Fidesz semmilyen.
A Fideszt egy dolog érdekli, a hatalomtechnika. Ennek része az uszítás, bárki ellen.
Akik ezt értik, dühöngenek, az emberekben forrnak az indulatok.
Akik ezt értik, azok szégyellik, hogy a magyarok nem értik.
Akik meg utálják ezt az egészet, lelépnek.
Mi meg, értelmesebbek szenvedünk ezektől a nagyképű, semmirekellelő, értéktelen okoskodó megmondóemberektől, mint a #16. hozzászólás publikálója.
26-os, ajánlom figyelmedbe a gyakoris kommenteket. Sokszor csak úgy csöpögnek az utálattól, gyűlölettől a fidesz, fidesz-szavazók ellen. Legenyhébb a már végtelenül unalmas birkázás meg krumplizás. De a teljes szavazótábor leidiótázása sem piskóta.
Csak nézd meg a saját kommentedet: "mi meg, értelmesebbek..."
Az én kommentem csak azért nem csöpög a gyűlölettől, mert a saját életemből már kizártam a fideszhívő, elvakult embereket, így csak a médiából érik az agyamat támadások. Én szerencsére megtehetem, hogy felülről szemlélem az ország dolgait, de sajnos ez aljas maffia elérte azt, hogy undorom már a "magyar" szótól is. Mert ha "ezek" a magyarok, akkor én köszönöm, nem kívánok az lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!