Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Megkóstolnátok az Orbán pizzát?

Megkóstolnátok az Orbán pizzát?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor királyunk ezúttal Bács-Kiskun vármegyébe látogat, Kiskőrösre, hogy beszédet mondjon eme jeles napon.

Tiszteletére az apródok új pizzafélével készültek, ami elszórtan tartalmazza a narancssárga szint és ennek ízvilágát:

https://www.youtube.com/watch?v=GH0OUvcIafc

Tik' megkóstolnátok-é'?

(Nem inkább Petőfi Sándorra, vagy esetleg Március 15.-re utaló pizzát kellett volna elkészíteni?)

2023. márc. 15. 01:32
 1/8 lencsefőzelék ***** válasza:
62%
Kösz, de a junkfood-ot meghagyom nektek, én inkább maradok a lencsénél. :)
2023. márc. 15. 01:52
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Az egész egy rossz marketingfogás. Azt csodálom, hogy a Fidesz még nem tett feljelentést a hely ellen.
2023. márc. 15. 04:08
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy meg akinek két szülőanyja van, nekem egy sincs.
2023. márc. 15. 06:21
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

"Azt csodálom, hogy a Fidesz még nem tett feljelentést a hely ellen."

Feljelentést? A főni tegnap a saját facebook profilján reklámozta, hogy Kiskőrösön Orbán pizza és Orbán beszéd lesz.🤣🤣🤣

A fényképen a főni volt, előtte egy íróasztal, azon a hatalmas Orbán pizza.

Szóval ennyit a feljelentésről.

2023. márc. 15. 06:23
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

#2 Feljelentést? Ez a színvonal. Erre ugrik a fidesz tábor. Az hogy közben szétrohad minden (az egészségügytől az oktatásig) az nem zavarja őket.

Amúgy meg nem kóstolnám meg. Pizza + narancs nem jó kombó.

2023. márc. 15. 06:30
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem kóstolnám meg, és szerintem ezzel lejáratja magát szakmailag a pizzéria.

Alapból, szakmailag egy szánalmasan elb@szott és fantáziátlan ötlet volt a narancsból kiindulni!

Miért, mert 30 évvel ezelőtt a Magyar Narancs lappal indult a Fidesz?

Vagy mert emiatt a párt színe maradt a narancssárga?

Annyira ötlettelen, és fantáziátlan...

Orbán 30 éve meghatározó politikus Magyarországon, Európában és világban pedig igazán "egyedülálló" figura, még ha ez negatív megítélés miatt is van.

Az egyik legkarakteresebb, legemblematikusabb politikus, mára elmondható, hogy gyakorlatilag egy történelmi korszakot fognak róla elnevezni!

(hogy erre büszkék leszünk, vagy nem, ez nem politikai rovat, és gasztronómiai szemmel nézem a kérdést)

A lényeg, hogy annyi mindent csinált már Orbán, annyi minden köthető a nevéhez, hogy tucatnyi irányba el lehetett volna vinni a róla elnevezett pizzát.

Pont a narancs az, ami a legkevésbé illik egy pizzára.

Csak azért a narancsra építeni fel egy pizzát, mert valamikor narancsosan indultak...

Ez konkrétan szakmailag is, ízlés tekintetében is óriási hiba, és kreativitás szempontjából is megbocsáthatatlan hiba.

2023. márc. 15. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Én megkóstolnám, nekem tetszik ami rajta van :D narancs nélkül biztos nyerő.
2023. márc. 15. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Szeretek kipróbálni ilyen dolgokat, de ezt inkább kihagynám. Nem bírom a személyi kultuszt és ez egy kicsit túlzás, még ha poénnak is volt szánva.
2023. márc. 16. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!