Bayer Zsolttól csak én vagyok rosszul?
Figyelt kérdés
Nem azért mert fideszes, csak egyszerűen a kinézetétől, a beszédstílusától, a gesztikulációjától meg az egész embertől hányingerem van.2023. márc. 5. 09:46
3/9 anonim válasza:
Nem csak te kérdező. De van a mondás: "a hülyék olyanok mint a halottak. Ők nem éreznek belőle semmit csak a környezetük". Nyilván Bayerrel is ez a helyzet.
4/9 anonim válasza:
Nekem 10 centivel felmegy a gyomrom, csak rá kell néznem. Vagy elég volt csak leírva látnom a nevét...
Az a zsigeri gyűlölet, ami belőle árad, mindenre kihat.
5/9 anonim válasza:
Nem. Ő akkor is egy okádék lenne, ha a Fidesz nem is létezne.
Magát értelmiséginek beállító idióta gyökér.
Furcsa egyébként, mert olykor képes értelmes megnyilvánulásokra, úgyhogy akár még normális ember is lehetett volna, de nem ezt az utat választotta.
6/9 anonim válasza:
Hát ez van ha az embernek nincsen gyámja.
8/9 anonim válasza:
Èn sem bírom, az egész személye és stílusa irritál. Hát még amiket mond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!