Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van ennél lejjebb?

Van ennél lejjebb?

Figyelt kérdés
Már Romániában is magasabb a minimálbér mint Magyarországon EU-ban a 2. legalacsonyabb! Leszünk még elsők is? [link]

2023. febr. 8. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Ezt érvelési hibának hívják és akinek legalább kétszámjegyű az IQ-ja, az nem követi el.

Azért mert jobb helyzetben van Románia, mint MAgyarország, még a többi nyugati ország még jobb helyzetben van, vagyis még mindig jobban megéri oda menni."

Tehát nincs jobb helyzetben. De akik már jártak is ott, és legalább kétszámjegyű az IQ-juk azok tudják, hogy ez egy f...ság amit évek óta szajkóztok, de eddig még nem vándoroltatok ki a putri romániába. :)

2023. febr. 9. 10:10
 22/25 anonim ***** válasza:

"Tehát nincs jobb helyzetben. De akik már jártak is ott, és legalább kétszámjegyű az IQ-juk azok tudják, hogy ez egy f...ság amit évek óta szajkóztok, de eddig még nem vándoroltatok ki a putri romániába"

Huhh, hát nem gondoltam, hoyg tényleg ekkora szellemi fogyatékos vagy.

Tegyük fel, hogy minden évben egy versenyen 100-an indulnak és eddig minden évben utolsóként végeztél, de idén 99. lettél. Te leszel az, akit bárokban, kocsmákban ünnepelni fognak? Miattad vonul majd utcára a tömeg? Nem, mert még mindig szar eredmény, csak nem a legszarabb.

Amikor valaki el akar költözni, akár Mo.-ról, akár Romániából, akkor nem az eggyel jobb helyet keresi, hanem a sokkal jobb helyet, vagyis akármennyire előttünk van Szlovákia - ezt tagadni sem lehet -, nem oda fognak kiköltözni elsősorban, hanem a sokkal jobb országokra.

Viszont ettől még tény, hogy Szlovákia előttünk van.

Mellesleg látszik, hogy hazaáruló vagy, de ennyire hazudoznod nem kellene.

2023. febr. 9. 10:20
 23/25 anonim ***** válasza:

A hazaáruló az aki terjeszti, meg még el is hiszi ezt a marhaságot.

Akkor az jelen esetben te vagy inkább.

2023. febr. 9. 10:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Jah, lebuktam, én írtam az mfor-ra a cikket.

Sajnos nem, az a helyzet, hogy az pl. hazaáruló, aki hazudik az ország helyzetéről, hogy ne lehessen egyből a problémákkal foglalkozni, ez te vagy.

Van egy elég egyértelmű cikk, ami elég tisztán fogalmaz és te ezt, a valóságot tagadod.

Az külön cuki, hogy ignoráltad a kommentem felét, mert kiderült, hogy még cáfolni sem tudsz. Igazán gerinces. :DDD

2023. febr. 9. 10:34
 25/25 anonim ***** válasza:

Tömény hülyeségen nincs mit cáfolni. 🙂

Ha olyan számadatokkal jönnének, hogy a magyar minimálbér elérte az osztrákot, ahogy a vásárlóerő szintén akkor azt is csípőből erősítenéd, mint a putri románisztán esetében? 🤔

Majd amikor a bevándorlók, munkaerővandorlás közkedvelt célpontja lesz akkor visszatérhetünk erre, mit és mennyire előzött meg, és nem román migránssal lesz tele nyugat-európa, de addig nem hat meg az erőlködésed.

2023. febr. 9. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!