Mi lett a Jobbikkal? Miért tűntek el? Mik a terveik a jövőre nézve?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 22:29
1/8 A kérdező kommentje:
Mostanában nem hallani róluk.
2023. jan. 27. 22:30
2/8 anonim válasza:
-Néppárti fordulat félresikerülése
-Vona lemondása
-Gyurcsánnyal szövetkezés
-Jakab viselkedése
-Párttagok sorozatos botrányai (házasságtörés, szexuális erőszak, karlengetés)
Ezek után az is kihívás lesz, hogy 3 év múlva bejussanak. Attól függ, Feri mennyire lesz kegyes.
3/8 anonim válasza:
"Néppárti fordulat félresikerülése"
Annyira félresikerült, hogy akkor volt a Jobbik a legnépszerűbb... Nagyon jó döntés volt Vona részéről a néppártosodás, és rengeteg új szavazót is hozott a Jobbiknak, nem véletlenül lettek a legerősebb ellenzéki párt 2018-ban. Az már más kérdés, hogy Vona után szétverték a Jobbikot a tehetségtelenebbnél tehetségtelenebb vezetők többek között azzal, hogy szövetkeztek Gyurcsánnyal (amit Vona nagyon helyesen került, amíg elnök volt).
4/8 anonim válasza:
Volt benne egy értelmes ember, az meg egy naiv kis taknyos volt, aki behisztizett a magyarokra, mert azok fogyatékosok. Na szerinted, mi lesz egy ilyen párttal?
5/8 anonim válasza:
3, nem, két időszak volt, eleinte még csak cukikampány, mérsékeltebbnek tűntek, de sokan úgy gondolták, ez csak egy felvett stílus, hogy megnyerjenek mérsékelteket is, Vonáék is ezt mondták. Aztán a 2018-as választás környékén vagy azelőtt kicsivel néppártosodás, komolyan be akartak menni középre, ami kapitális hiba volt szerintem, hisz ott a Fidesz volt, a szavazótáboruk meg nagyrészt radikálisabb. Sőt, még a komcsikkal is szóba álltak, később együtt is működtek. Ekkor Vona már lelépett, de még elintézte, hogy ne Toroczkaiék vigyék vissza a helyes útra a pártot, aztán félkegyelmű, tehetségtelen vezetők jöttek, végül az izraelita származású tipikus túlmozgásos Jakab. A tagság tűrte, gondolom, havi 1 millát nem akartak bukni az elveikért.
6/8 anonim válasza:
A cukikampány időszakában voltak a legnépszerűbbek, 25%-ot vagy még többet is mértek a kb. 20%-os választási eredmény után, aztán jött a néppártosodás és emiatt zuhantak be nagyon, eleinte még nem teljesen, még sok jakabista, mérsékelt, balos megtévesztett hívük volt, most már annyi sem lehet.
7/8 anonim válasza:
Jobbiknak vége lett amikor Vona Gábor lemondott. Ami azóta látsz, az egy lassú haldoklás.
8/8 valaki : válasza:
Igaza van a 7-esnek, Vona behisztizett és ennyi. Azóta nincs nekik igazából értelmes gondolatuk. Előtte sem érettem egyet velük, de a Vonát sajnáltam, hogy elment hisztizni, ő egy viszonylag fiatal ember, ennyi idősen még belefér a kudarc párszor. Őt viszonylag hitelesnek tartottam, még ha nem is vagyunk egy palettán politikai nézeteinket tekintve. Szerintem azóta olyanok lettek, mint a Gyurcsány pártja, igazából már nincs létjogosultsága jobb- és baloldalnak, már csak az a lényeg, hogy Viktornak ellent mondjunk. Tökmindegy miről van szó. Ezért nem szimpatikus egyébként egy párt sem, mert már minden csak arról szól, hogy Viktor rossz. Ez nem politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!