Hova tűntek a fideszesek a gyakoriról?
Figyelt kérdés
Régebben itt a politikában kb 40%-ban azok voltak, és a válaszok értékelésén is ez látszott. Ma meg alig van fideszpárti válasz, az is rendre 0%-os, vagy 10-20 max.2023. jan. 19. 00:33
12/21 anonim válasza:
Megszorítások miatt leépítés van a megafonnál és nem maradt kapacitás a gyakorira.
13/21 anonim válasza:
Elüldözték őket. Ilyen a liberális tolereancia.
14/21 anonim válasza:
Itt vagyunk, és figyeljük a libernyákok napi vergődését 🤣
15/21 anonim válasza:
Most már kíváncsi vagyok, hogy milyen kaliberű politikusok szoktak itt csevegni? Mondjátok már el 1-es és 11-es.
16/21 DK-s válasza:
Tőlünk sima aktivisták. Komolyabbról nem tudok, de az nem jelenti azt hogy nincs.
17/21 anonim válasza:
16 : úgy érted, nem csak te vagy itt DK-s, hanem mások is ? És amúgy honnan tudsz róluk ?
18/21 anonim válasza:
11, te honnan tudsz arról, hogy járnak ide politikusok ? By the way, te legalább felvállalod magad.
Tippelek a két párt képviselőire : DK és Momentum ?
19/21 anonim válasza:
Itt vagyok, informatikus középosztálybeli vagyok 2 gyerekkel s fogom.a fejem azon ezen mit csinálnak..Mi nyáron végleg Írországba költözünk.
20/21 DK-s válasza:
#17-nek:
Privátról hallottál már?
Egy biztosan van rajtam kívül.
#18-nak:
Nem nyert.
Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!