Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért romlik ennyire a közbizt...

Miért romlik ennyire a közbiztonság Magyarországon?

Figyelt kérdés
Rendőröket késelgetnek, nő a rablások, betörések, erőszakos bűncselekmények száma, miért romlik ennyire a közbiztonság Magyarországon? Félünk kimenni sötétedés után, ennél lassan már a nyugati nogo zónák is élhetőbbek lesznek

2023. jan. 13. 22:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
És a tapolcai ámokfutóra emlékszik még valaki. Én igen, mert tapolcai vagyok. Egész nap fel alá furikázott a faszi, ráhúzta a kormányt a gyerekekre is, összetört több tucat autót és nem volt rendőr sehol. Már mindenki tudta, hogy mi zajlik, mindenki mondta, hogy most éppen merre van és merre kerüljünk, de rendőrrel is csak akkor találkozott, amikor frontálisan ütközött egy másik kocsival. Akkor is csak azért kapták el, mert kiszállt a kocsiból és már annyira agyára ment a nemtudoménmi, hogy megállni sem tudott a lábán. Bennem egy világ dőlt össze akkor. Gyakorlatilag nincsen rendőr, aki baj esetén közbe tudna lépni. Persze kilakoltatásoknál, meg adóbehajtásnál ott pózol az összes, hogy nagyon kemények, de ha tényleges ellenállásra számítanak, akkor nyúllá változik az összes.
2023. jan. 14. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
És igen, van összehasonlítási alapom, mert kinn dolgoztam 10 évig. Egyszer fordult elő, hogy egy arab hangoskodott a fő téren, kb. 2 perc alatt ott volt egy félhadosztálynyi német kommandós. Úgyhogy nem tudom, miről beszél a kormány, hogy milyen jó nálunk, bezzeg kinn.
2023. jan. 14. 18:33
 13/13 anonim válasza:
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy „amíg nem folyik vér“ addig nem foglalkoznak az ilyen betegelméjű emberekkel. Nagyon sok családi tragédia is megelőzhető lenne, ha nem ez a mentalitás jellemezné az igazságügyet.
2023. jan. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!