Már Román gyárak is 400 ezret fizetnek a magyar vendégmunkásoknak. Románia is kanyarban teljes gázzal megelőzött minket?
Orosházán élek, aki írta az előbb a román példát azt csak megerősíteni tudom.
Ami itt van hajnalban az hihetetlen, emberek egymás hegyén hátán, mindenki várja a román buszokat.
Volt már itt tv stáb is riportokat csinálni ki mit gondol erről hogy a magyarok át kell hogy járjanak melózni románba, de azóta se adták le egyik tv-n se.
Sajnos sok embernek fáj az igazság.
#14 Dehogy is :DDDD
Hagyd már a propagandát. Vagy fizetnek érte?
Mezőhegyes, Tótkomlós is jelen.
Az előbbi példákat én is megtudom erősíteni két évet húztam le román gyárakban viszonylag korrektek voltak, ezerszer rendesebbek mint a magyarok.
Román buszok 4-5 között tűnnek fel a környéken és mocskosul sok van belőlük Aradra csak 15-20 busz visz különféle gyárakba magyarokat.
#5: Az átlag 400 ezer megvan, ehhez viszont azt is hozzá kell tenni, hogy a forint gyengülése is kellett hozzá. A medián viszont szerintem alacsonyabb, azért még mindig sok rosszul fizető munkahely is van.
Nettó értékekről van szó amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!