Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van olyan ember, aki komolyan...

Van olyan ember, aki komolyan vette az elk*rtuk filmben azt a cigis okoskodós jelenetet?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
20%

Nem láttam a filmet.

Elvből nem adok már ki mozijegyért sok ezer forintot, online meg még nem találtam olyan site-ot, ahol meg lehetne nézni.

2023. jan. 11. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Ennél sokkal rosszabb volt. [link]
2023. jan. 11. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván van olyan ember.

Bár,ha maga a filmkészítő nyilatkozatát vesszük alapul akkor a film, egy megtörtént esemény fiktív háttércselekményeit mutatja be.

Rögzíteném a jelentést, fiktív jelentése kitalált, képzeletbeli.

Összefoglalva: Az Elk*rtuk című film, NEM valós cselekménysort mutat be.

Mivel sok-sok évvel ezelőtt egy bizonyos Izaurának IS gyüjtés indult, így valószínű hogy VAN olyan ember aki komolyan vette a jelenetet...

:)

2023. jan. 11. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Az ilyenekkel az a baj, hogy akkoriban a retardjobbe.. bocs, izé, hazafias körökben olyan infók is terjedtek akkoriban, hogy a magyar ivóvizet titokban izraelbe szivattyúzzák a gonosz zsidók.

Meg grespik lacika agymenése a kettős csavarodású szíriuszi magyar DNS-ről.

Meg még sorolhatnám az elmebeteg f-szságait az ún. jobboldalnak.

Innentől kezdve már enyhén szólva is kétellyel fogad minden olyan hírt egy értelmes ember, ami a tardjobber narratívába beleillik.

Pedig egyébként kint voltam anno 2006-ban okt. 23-án a pesti utcákon, igaz, nem tüntetőként, csak szimpla egyetemistaként piálgattunk szokás szerint különböző vendéglátóipari egységekben, és engem is elvertek a g-ci rendőrök teljesen ok nélkül, szóval enyhén szólva nem komálom a mindenkori magyar államot meg a rendőröket azóta.

De ez az elmebeteg retardáltkodás, amit ti műveltetek akkor meg azóta is.. hát nehéz eldönteni, hogy a nagymagyarkodókat rühellem-e jobban, vagy a magyar államot meg a rendőröket.

2023. jan. 11. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ember, láttam a filmet, de olyan baromi unalas volt, hogy már nem is nagyon emlémszem rá. Nem volt egy magávalragadó élmény, időnként majdnem bealudtam rajta.
2023. jan. 12. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!