Van olyan ember, aki komolyan vette az elk*rtuk filmben azt a cigis okoskodós jelenetet?
Nem láttam a filmet.
Elvből nem adok már ki mozijegyért sok ezer forintot, online meg még nem találtam olyan site-ot, ahol meg lehetne nézni.
Nyilván van olyan ember.
Bár,ha maga a filmkészítő nyilatkozatát vesszük alapul akkor a film, egy megtörtént esemény fiktív háttércselekményeit mutatja be.
Rögzíteném a jelentést, fiktív jelentése kitalált, képzeletbeli.
Összefoglalva: Az Elk*rtuk című film, NEM valós cselekménysort mutat be.
Mivel sok-sok évvel ezelőtt egy bizonyos Izaurának IS gyüjtés indult, így valószínű hogy VAN olyan ember aki komolyan vette a jelenetet...
:)
Az ilyenekkel az a baj, hogy akkoriban a retardjobbe.. bocs, izé, hazafias körökben olyan infók is terjedtek akkoriban, hogy a magyar ivóvizet titokban izraelbe szivattyúzzák a gonosz zsidók.
Meg grespik lacika agymenése a kettős csavarodású szíriuszi magyar DNS-ről.
Meg még sorolhatnám az elmebeteg f-szságait az ún. jobboldalnak.
Innentől kezdve már enyhén szólva is kétellyel fogad minden olyan hírt egy értelmes ember, ami a tardjobber narratívába beleillik.
Pedig egyébként kint voltam anno 2006-ban okt. 23-án a pesti utcákon, igaz, nem tüntetőként, csak szimpla egyetemistaként piálgattunk szokás szerint különböző vendéglátóipari egységekben, és engem is elvertek a g-ci rendőrök teljesen ok nélkül, szóval enyhén szólva nem komálom a mindenkori magyar államot meg a rendőröket azóta.
De ez az elmebeteg retardáltkodás, amit ti műveltetek akkor meg azóta is.. hát nehéz eldönteni, hogy a nagymagyarkodókat rühellem-e jobban, vagy a magyar államot meg a rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!