Valaki elmagyarázná, hogy az öszödi beszéd miért igazságbeszéd?
Akkor nem értettél meg! Vagy egyszerűen nem figyeltél arra, amit írtam. Köztudott, hogy zárt ülésen mondta el. De elmondta és embereknek mondta el. A politikai pártok működése hatalomról és pénzről szól! Erről a becsület nevében nem mondanak le! Igaz volt, hogy el..-ták és nyíltan megmondta a párttagoknak, hogy ku-ra rossz irányba mentek és hazudtak. Kíváncsi lennék rá, hogy a politikai berkekben hány vezető ismeri be, hogy nagyot tévedett/tévedtek az irányt illetően és ezt nyíltan kimondja a híveinek. Vagy fenntartja a tévedhetetlenség látszatát még akkor is, ha beledöglik az ország. A 20 év alatt, mintha ellenzékek nem is lettek volna és mindenről csak és kizárólag csak az MSZP tehetett volna. (rombolt rendesen az tény) Gy. Ferenc nekem sem a kedvencem!
A kérdés az volt, hogy miért igazság beszéd az öszödi? Azért, mert tartalmazza az igazságot arról, hogy HAZUDTAK! És, hogy kiszivárgott (kiszivárogtatták) az egy jó dolog, mert, így legalább hozzánk is eljutott a dolog. Az egész politikai elitünk úgy bűzlik, ahogy van. A Románoknak megy, Cseheknek megy, Szlovákoknak megy, Lengyeleknek megy! Pedig ott is vannak kemény nézeteltérések és politikai hazugságok. De mégis vannak szembetűnő különbségek köztük és köztünk, ami a fejlődést illeti! Hazai politikusok? Nem bízom egyikben sem igazán, mert ha bízhattunk volna 20 év alatt nem ezt a semmit mutatta volna fel egy egész ország! Mi kis emberek nem vagyunk döntéshozó helyzetben csak marad a kussolás és egymás b@--gatása ilyen fórumokon, mint itt is. Mert azt nézzük, hogy hol lehet a másik véleményébe belekötni. Na ezért nem megy! Mindenki tud, mégis az eredmény 0-lla.
dehogynem neked a kedvenced!
Pontosan az ilyen hülye vélemények miatt tettem fel a kérdést!
Nyilván nem hittem szentnek a politikusokat!
Miért folytatták ugyanazt a tevékenységet (nem kormányzást), amit előtte?
Na ezt magyarázd el 83-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!