Miért csalódtak a jobbikban a rá szavazók?
Nem történt radikális változás, amit megígértek?
Én becsapotnak érzem magam, mert tavasszal rájuk szavaztam, de az igéreteik
köddé váltak amikor bekerültek a parlamentbe. Úgy látszik csak melegedni járnak be?!
Én nagyon vártam hogy a kommunista TV2 t és az liberális RTL Klubot beszüntetik.
Lesz még ebből valami? Menő lett ebben az országban a népbutítás, amelyet főként a kereskedelmi tévék
előszeretettel alkalmaznak.
"Damon Hill válasza:
"A Jobbik szorgalamazta a kettős állampolgárságot"
úgy néz ki Vona szart a kettős állampolgárság ügyére."
Egy közleményben bocsánatot kért hogy nem tudott ott lenni.
Na hallgattál volna...
Legközelebb nézz utána és rájössz hogy nem szart rá.
Mivel nem nyerték meg a választást így nem tudják megvalósítani azt amit szeretnének.
Én nem csalódtam bennük mert mindent megtettek amit csak tudtak és amit csak lehet ellenzéki pártként.
"Mivel nem nyerték meg a választást így nem tudják megvalósítani azt amit szeretnének."
Jobbik szavazó vagyok, de egy kérdést azért feltennék: Miért mondogatják azt, hogy nem tudnak semmit se csinálni, mivel Fidesz-kormány van, tehát a saját elképzeléseiket nem tudják megvalósítani, miközben azt is kommunikálják, hogy a Fidesz lenyúlja az ő ötleteiket!
Olvassatok csak vissza a választások előtti írásokra!!!
A szátokon szartok!
A Fidesz-KDNP minden támadást megkapott tőletek, mert nem tesz semmit ellenzékben!
most kuss a nevetek még három és fél évig, ha tetszik, ha nem:)))
"A Fidesz-KDNP minden támadást megkapott tőletek, mert nem tesz semmit ellenzékben!
most kuss a nevetek még három és fél évig, ha tetszik, ha nem:)))"
Jó, hogy erőlködsz, de ne beszélj hülyeséget.
Ez teljesen más helyzet. Akkor a Fidesznek meg volt a hatalma, hogy tegyen valamit. Alig kapott kevesebb mandátumot, mint az MSZP kormánypártként, mindemellett övék volt az önkormányzatok java.
2006
2010
A Fidesz nem azért nem tett semmit, mert tehetetlen volt, hanem azért, hogy az emberek elkeseredettségükben teljhatalmat adjanak nekik. Ez láthatóan bejött.
Na most. Ha megnézed a linkelt képeket, nem kell atomfizikusnak lenni, hogy rájöjj, hogy, hogy ezen a narancsra festett térképen azt csinálnak amit akarnak, és békés eszközökkel ebben nem tudja őket befolyásolni senki. Egypártrendszer van.
"Így van!Hála az égnek!"
Te hülyébb vagy, mint gondoltam.
Hála az égnek, hogy ellenzékként hagyták szétcseszni az országot?
Hála az égnek, hogy hatalomvágyból nem tettek semmit, holott a hatalmuk meg volt hozzá?
Hála az égnek, hogy ott tettek alá az országnak, ahol csak tudtak, hogy ez embereket kétségbe ejtsék?
Hála az égnek, hogy a sok hülye megette a maszlagot, és a 2. számú tönkretevők kezébe gyakorlatilag korlátlan hatalmat adtak?
Te tényleg rosszul vagy összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!