Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Óriási égés : Lelepleződtek a...

Óriási égés : Lelepleződtek a netes propagandista trollok! Ne, ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés
Érdemes végig olvasni! [link]

2022. dec. 14. 11:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
* MIND
2022. dec. 14. 12:12
 12/24 Isti22 ***** válasza:
59%
Dehát Spöttle oroszbarát és hazudik, mi ebben a lejáratás? :)
2022. dec. 14. 12:18
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Ez az oldal is tele van trollokkal, én rengeteget szoktam nevetni, miközben olvasgatom a válaszokat. A kérdésekről meg ne is beszéljünk 🤣
2022. dec. 14. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

"Egyetlen értelmes kérdésre sem hajlandóak kommentelni. "

Mert nagyjából semmilyen értelmes kérdésetek nincs.

2022. dec. 14. 12:41
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

"Ha az ellenzéki szavazók többsége is azt mondja hogy nem érdekli az lmbq propaganda akkor miért állítják az ellenzéki pártok fókuszba ezt a témát."

Hát nem tudom, lehet én vagyok a hülye, de én nem találkoztam az ellenzék LMBTQ témájával. Pedig aktívan követem az ellenzéki politikát, és rengeteget hallottam tőlük a korrupcióról, az EU-s forrásokról, az egészségügyről, az oktatásról, a külföldi kiszolgáltatottságról, a demokráciáról, a jogállamiságról, de még szerintem gazdasági kérdésekről is többet értekeznek mint az LMBTQ-ról. Egyedül a Momentum szokott néha napján felszólalni az LMBTQ jogok fontosságáról, amikor aktuális, pl. pride vagy hasonló rendezvény van. De a Jobbik, vagy a Mi Hazánk, vagy az MSZP, LMP annyira nem szokott foglalkozni a kisebbségek jogaival, hogy hetente az arcomba tolnának valamit.

Ma legjobban a fidesz nyomja az LMBTQ propagandát, na tőlük már aztán hallottam youtubeon, láttam hírlapban, óriásplakáton és online reklámokban is, nem beszélve az egyéb fidesz közeli médiaoldalakról...

2022. dec. 14. 12:44
 16/24 anonim ***** válasza:
4%
Nincs min csodálkozni, a net valahogy tele van gyurcsányista, sorosista liberális véleményekkel, a valóságban meg folyton kikapnak a választásokon.
2022. dec. 15. 02:00
 17/24 anonim ***** válasza:
88%

"Régebben próbáltam velük értelmes párbeszédet folytatni de a mély sötétségen kívül semmi."

:D

"A sanda szem az igazság képét is sandának látja." (Tolkien) - ennyi.

2022. dec. 17. 15:21
 18/24 anonim ***** válasza:
11%

"bevett szokás a „közmédiánál”, hogy csak olyanok „mondhatják el véleményüket”, akiknek a véleménye egybeesik a fidesz narratívájával"

Ha hiába hívják a balosokat, akkor ez van. Akár be is mehetnének, hogy az ő hangjuk is jobban hallható legyen.

2022. dec. 17. 20:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Hívják? A közelébe nem engednek senkit a közmédiának, aki nem isteníti a kormányt!
2023. febr. 12. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:

"A közelébe nem engednek senkit a közmédiának, aki nem isteníti a kormányt!"

Nem igaz.

Itt van:

"A 2022. április 3-i választásoktól 2022. december 31-ig folyamatosan hívtuk, kerestük a frakcióval rendelkező és nem rendelkező ellenzéki pártokat, volt baloldali miniszterelnököt, pártelnököket. Az időszak alatt összesen 5028 meghívást küldtünk műsorainkba. Ezekből összesen 119 alkalommal fogadták el a meghívást, 4909 esetben nem jelentek meg.

Összesen az M1 Ma reggel és a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsoraiban, pártokra bontva:

a DK 676 meghívást kapott, 1 esetben fogadta el azt, 675 alkalommal nem jelent meg, 1 alkalommal vett részt,

a Jobbik 710 meghívást kapott, 12 esetben fogadta el azt, 698 alkalommal nem jelent meg, 12 alkalommal vett részt,

az MSZP 2040 meghívást kapott, 4 esetben fogadta el azt, 2036 alkalommal nem jelent meg, 4 alkalommal vett részt,

a Momentum 736 meghívást kapott, 10 esetben fogadta el azt, 726 alkalommal nem jelent meg, 10 alkalommal vett részt,

a Mi Hazánk 26 meghívást kapott, 26 esetben fogadta el azt, minden alkalommal megjelent, 26 alkalommal vett részt,

a Párbeszéd 480 meghívást kapott, 0 esetben fogadta el azt, 480 alkalommal nem jelent meg, 0 alkalommal vett részt,

az LMP 58 meghívást kapott, 36 esetben fogadta el azt, 22 alkalommal nem jelent meg, 36 alkalommal vett részt,

az ISZOMM 26 meghívást kapott, 18 esetben fogadta el azt, 8 alkalommal nem jelent meg, 18 alkalommal vett részt,

a Megoldás Mozgalom 8 meghívást kapott, 8 esetben fogadta el azt, minden alkalommal megjelent, 8 alkalommal vett részt,

a Kétfarkú Kutya Párt 12 meghívást kapott, 2 esetben fogadta el azt, 10 alkalommal nem jelent meg, 2 alkalommal vett részt,

a Mindenki Magyarországa Mozgalom 10 meghívást kapott, 2 esetben fogadta el azt, 8 alkalommal nem jelent meg, 2 alkalommal vett részt,

a Nép Pártján Mozgalom 246 meghívást kapott, 0 esetben fogadta el azt, 246 alkalommal nem jelent meg, 0 alkalommal vett részt."

[link]

2023. febr. 12. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!