Milyen szinting vinnéd le az ingyenélők támogatását?
19:38 Miért lenne manipulatív?
19:41 Azért sokan kapnak rokkantsági segélyt, ami olyan havi 45 ezer ft, majdnem 300 ezer ilyen ember van. Az álláskeresési járadék is létezik, minimál nyugdíj is van, és ne feledkezzünk meg a menyhelyi állatokról. A hajléktalanok ellátása sem Isteni adományból van, hanem kőkemény közpénzekből. Gondold el INGYEN ESZIK AZ EBÉDET, és ingyen melegednek télen, a TE adódból.
Az ingyenélő, aki mások által megtermelt mások által megkeresett pénzből él...
Magyarország legnagyobb ingyenélője: Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor és családja.
Aki a 30 ezres szociális segélyből él az sehol nincs hozzájuk képest.
A kérdező nem a való világban él, kicsit naivan debil a kérédse és a vélaszlehetőségek is amiket kiírt.
Én először is állami rendszerű munkalehetőséget hoznék létre nekik, és normális hajléktalan-szállókat. Nem tömegszállásokat.
Ezután mindegyik, hajléktalannak jelentkezőt kötelezném a munkára. Amelyik nem hajlandó, kivágnám. Pusztuljon meg.
#4-nek:
Nekem úgy hozta az élet, hogy papíron hajléktalanná váltam. Hosszú történet, ezt most hagyjuk.
A lényeg, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. A regisztrált hajléktalanoknak például ALANYI JOGON jár a TB.
És szerinted a hajléktalanokkal foglalkozó alapítványoknak honnan van pénzük? A te adódból, amit a szerződött kliensek után kapnak fejpénzként.
Bár én aktívan soha nem voltam hajléktalan, de látom őket a Támasz alapítványon keresztül, ezért el tudom mesélni neked egy napjukat.
Reggel kijönnek a szállóról, és átsétálnak a kb 2 Km-re lévő nappali "melegedőbe". Ez nem csak hidegben van nyitva, hanem az év minden munkanapján.
Megreggeliznek, folyamatos fürdési-mosási lehetőség van. Társalgó 43"-os UHD LED TV-vel, három számítógép ingyenes internettel, és ingyenes telefonálási lehetőséggel.
Délben átsétálnak a körülbelül 3 Km-re lévő népkonyhára, megebédelnek. Utána "mozivetítés" laptoppal és projektorral.
Utána séta vissza gépezni vagy tévézni, esetleg elmennek kukázni vagy tarhálni. Este vissza a szállóra.
A "postásbácsi" pedig minden hónapban hozza a 22.800 forint zsebpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!