Jól érzékelem mostanra, hogy a Fidesz Magyarország történetének legkudarcosabb kormánya?
Figyelt kérdés
Jó jó tudom a propaganda szerint minden nagyon jó és amúgy is Gyurcsány meg ecetera. De akik látjuk a katasztrófát szerintem sokan elképedve nézzük (sokan fideszesek is!!) hogy hová juttatott minket ez a kormány és mennyire kártékony volt 12 éven át mikor pedig tényleg hittük, hogy jó a CSOK meg a többi hülyeségük. Mostanra úgy látom a Fidesznél még nem is volt rosszabb kormányunk pedig 2010 előtt azt hihettük a baloldal volt az.2022. dec. 7. 11:12
11/17 anonim válasza:
5: Te érted, mi az a reálbér? Szemmel láthatóan nem. Akor úgy mondom, hogy te is megértsd: Ma annyi a minimálbér, mint 2010 előtt az átlagbér volt.
12/17 anonim válasza:
11es, hogy a fenébe érteném, hogy mi a reálbér, abból nem tudok hó végén vásáorlni, mert olyan árak vannak, hogy beszrk.
Bár én kevesebbet személyeskednék
13/17 anonim válasza:
Eleinte szerintem nem volt olyan rossz ez a kormány, de az utóbbi időben egyre elvetemültebbek. Legfőképp a gazdaságpolitikájuk és külpolitikájuk vállalhatatlan. A propaganda viszont erősebb ezeknél.
15/17 anonim válasza:
#14: Neked amúgy van valamilyen értelmes gondolatod is a folyamatos libbantozáson kívül?
16/17 anonim válasza:
Kudarc szerintem volt nagyobb is már a magyar történelemben.
Viszont az egyik leggyengébb szakmai szempontból.
17/17 anonim válasza:
MSZPt még nem sikerült lekörözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!