Hát, én csak félve merem leirni, és lehet nem is kellene, de -és ez csak az én semmirekellő véleményem, hogy- talán azért, mert kiderült, hogy végighazudta a kampányt, mindent megcsinált, amit az esetleges ellenzéki győzelem esetén prognoztizált, rezsicsökkentés csökkentése, sorozási szabályok módositása, új katonai iroda létrehozása, aztán ott van még a februárban aláirt 15 évre szóló megaszuper gázszerződés, aminek azóta se hire, se hanva, és akkor emellé csak most kezdem el sorolni, hogy milyen állapotban van az ország:
A 430 Ft-os rekord euró árfolyam, 20%-os infláció, 50%-os élelmiszerinfláció, EUs zsék zárolása, jogállamisági vita, az ársapkázás, aminek köszönhetően lassan folyamatos áruhiányvan az érintett termékekből, a tanár kérdés, a tanárok vegzálása, a melegek elleni kultúrharc, a megállithatatlan korrupció és biztos, kihagtam egy csomó mindent...
de szerintem ezért!
"Gyurcsány annak idején lemondott, just sayin..."
Inkább lemondatták.Az MSZP ki is dobta a pártból.
Elég nagy volt a nyomás,hogy lemondjon.Anélkül nem mondott volna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!