Orbánék miért akarják, hogy a magyar emberek ne kapjanak támogatást, pénzt Brüsszeltől? Vélemény?
Miért kell a magyar emberek, családok, egyedülállók és felnőtt gyerekesek, nyugdíjasokat semmibe venni, alattomoskodni, hisztizni ha nem a saját számlájukra kerül a magyar emberek pénze?
🟠 Mr. Kérdező! 🟠
- önsanyargatásból jeles ! :D
de... azért próbáld feldolgozni :) hogy az ország NARANCSSZÍNŰ :)
Immár 12 éve ( és 2026-ig az is fog maradni :3
Ahol aztán ismét ellenzéki vereség fog születni :)
- ÖTÖDSZÖRRE :D ( 5X4=20 év :D) - lehet csomagolni ;)
🤡 Mr. Válaszoló! 🤡
- hazaárulásból jeles ! :D
de... azért próbáld feldolgozni :) hogy az ország ROTHADÓ NARANCS szagú :)
Immár 12 éve ( és 2026-ig az is fog maradni 🤡
Ahol aztán vereség fog születni :) 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
"- ÖTÖDSZÖRRE :D ( 5X4=20 év :D) - lehet csomagolni ;)" Mostmár vagonokra raknád azt a magyart is, aki nem egy követ fúj veled? 🤡🤡🤡
11es, hidd el, aki teheti, menekül. Mi is már csak a diplománk hitelesítését várjuk, meg hogy a férjem elvégezze az ottani szakvizsgát, és már itt se vagyunk, vissza se nézünk soha többet. Szerencsére már több barátunk és családtagunk van kint mint itt.
egy ápoló-tanár házaspár
Kedves #15-ös !
Sajnálom, hogy így éreztek :/ Remélem megtaláljátok, majd a boldogságotokat! De mi tagadás, két olyan szakterületet választottatok - melyek alacsony bérezésűek :/ (én sem valószínű, hogy a szakmámban fogok elhelyezkedni [gépészmérnök,villamosmérnök,energetikus], hanem IT szakon : programtervező vagy programozó informatikusként :)
... persze én is szívesen tanítgatnék/oktatnék az egyetemen tanárként (mert volt rá lehetőség)....de elutasítottam. Szívesen csinálnám, de mivel tudom, hogy nem fizetik meg - ezért azt nem erőltetem :D
- Kedves #15-ös : ALKALMAZKODNUNK kell a piachoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!