Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Általánosságban az utca...

Általánosságban az utca emberét kérdezném. Jöjjenek az Európai Uniós pénzek, vagy ne jöjjenek?

Figyelt kérdés
Ne essetek egymásnak légyszives, csak saját gondolatok érdekelnének.

2022. nov. 26. 19:12
1 2
 1/13 MDaniel98 ***** válasza:
73%
Nyilván, ha ebből kell választani, akkor inkább jöjjenek, mint ne.
2022. nov. 26. 19:20
 2/13 DK-s ***** válasza:
44%

Ne.

Eddig sem arra lett fordítva amire kaptuk, hanem a kormány saját köreit gazdagította.

2022. nov. 26. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Csak be kell tartani a jogállamisági feltételeket (amit ugyebár Orbán is megszavazott 2 éve), és egyből jönnek is a pénzek.
2022. nov. 26. 19:25
 4/13 A kérdező kommentje:

Jöhetnek még válaszok. Közben én is leirom, mert így gondolom fairnek.

Én nem örülnék, ha jönne. Ugyanis ezt Orbán a saját sikerével könyvelné el, a személyiségzavaros, valóságtól már fényévekre járó követői felé a "megcsináltuk, megmentettük Magyarországot" kiáltaná. Ismét elhazudná a valóságot. Újabb ígéretek, hogy mi lesz a pénzből valóra váltva. És akik az eddigi narrativát benyalták, azok ismét bebiztosítanák a helyét jó pár évre.

2022. nov. 26. 19:31
 5/13 DK-s ***** válasza:
74%

#4-nek (kérdezőnek):

Viszont ha nem fogja megkapni, akkor az ország fideszeseinek célkeresztjébe fogja tenni a "hazaáruló" ellenzékieket, akik minden nyomorúság okai lesznek onnantól fogva. Hiszen ők tehetnek majd minden gazdasági nehézségről.

Erre készülj.

2022. nov. 26. 19:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Fel vagyok készülve én mindenre. A kérdés sem a konkrét politikáról szól, mert ahhoz nekem csak józan paraszti eszem van. Inkább a társadalmat szeretném megérteni. Meg persze magamat. Mindenki álláspontját elfogadom.
2022. nov. 26. 19:42
 7/13 DK-s ***** válasza:
100%

#6-nak:

Ezt a kérdést nem lehet politika-mentesen feltenni, mert a politika-mentes válasz: igen.

"Kérsz egy rakás lóvét?"

Szerinted erre ki válaszolna nemet?

2022. nov. 26. 19:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Erről egy vicc jut eszembe, aminek az elejét nem tudom sajnos pontosan, annyi a lényeg, hogy ha csak úgy pénzt kínálnak neked, nem mondod, hogy köszi, nem kérem, már van munkám.
2022. nov. 26. 19:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Szörnyű 22-es csapdája ez az egész. Ha nem jön, az van, amit te mondasz, ha jön, meg folytatódik az egész. Valami rettegésben tartó alapszint mindig lesz, amit kurw@ jól nyom a Fidesz.
2022. nov. 26. 19:55
 10/13 DK-s ***** válasza:

De csak addig amíg valaki fel nem veszi ugyanezt a retorikát, az ellenzéki oldalról.

Nagyjából akkor fog kitörni egy polgárháború-féle.

2022. nov. 26. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!