Fideszesek, elég sokszor láttam leírva de nem értem, mit jelent ez a szó? Libsi?
Figyelt kérdés
Ti mit értetek alatta, mire mondjátok?2022. nov. 13. 17:48
1/8 anonim válasza:
Ha sokszor láttad, de még mindig nem érted, akkor a hiba benned van.
2/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Azokra mondják, akiknek háromnál több jól működő agysejtje van, és világosan látják, hogy a csuti sertés meg a bandája szisztematikusan kirabolja az országot már 12 éve.
6/8 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Libsi=Baloldali, 20.-i liberális.
7/8 anonim válasza:
A liberális szó gúnyos változata. Olyan emberekre mondják, akik magukat liberálisnak vallják, de a nekik nem tetsző, elsősorban konzervatív véleményeket előszeretettel elnyomják, vagy ezt támogatják. Szintén ezt teszik azokkal, akik nem konzervatívok, viszont kritikusak az őáltaluk felkarolt ügyekkel, mint pl. a migráció, kisebbségvédelem, homoszexualitás, transzneműség, genderőrület. Emelett gyakran gyűlölik a nemzetet, aminek köszönhetik a könnyű, kényelmes életüket, és mindig védik a kisebbségeket, akkor is, ha azok pl. bűnözők, mentális betegek, mert mindig a kisebbség fontosabb számukra, még a többség rovására is.
8/8 A kérdező kommentje:
17:52
Nem hinném hogy a komcsi és a nem fideszes megfelelője. Eddig csak a fideszesekre használatosként olvastam a komcsit.
2022. nov. 14. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!