Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem vagyunk jóban...

Miért nem vagyunk jóban Romániával?

Figyelt kérdés

Eu tagországunk vagyunk és NATO szövetségesek.

Ezek miért nem elegek ahhoz jóban legyünk?

2022. nov. 7. 22:45
 1/9 árokpart ***** válasza:
75%
Hiszen mostanában inkább jóban vagyunk velük.
2022. nov. 7. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Mert ott lecsuktak a politikus bűnözőket itt pedig ... .
2022. nov. 7. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Miért, nem vagyunk jóban Romániával?
2022. nov. 7. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

Mert a románok gyűlölnek minket azóta, hogy elvették tőlünk Erdélyt és nekik adták.Krónikus kisebbségi komplexusuk van a magyarokkal szemben, és egyszerűen képtelenek feldolgozni azt a tényt, hogy soha, semmi közük nem volt Erdélyhez, csak szánalomból adták nekik az árulásuk fejében.

Emiatt a románok minket gyűlölnek, nem akarnak velünk jóban lenni.

2022. nov. 7. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:

4.

Én több románnal beszéltem és nem utáltak

2022. nov. 8. 00:23
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 Az jó.Politikailag mégsem így állnak hozzánk.

Én meg beszélgettem már normálisnak tűnő románokkal, akik egyszer csak a semmiből elkezdték szidni Magyarországot, úgy, hogy előtte jókedélyűen beszélgettük teljesen más dolgokról.Nem is értettem, meg is döbbentett az egész.Pedig én sosem szidtam Romániát, semmi ilyen jellegű vagy politikai témájú dolgot nem mondtam.Ez még kb 5 éve volt.

2022. nov. 8. 01:21
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Mert az oláhok gyűlölnek minket.
2022. nov. 8. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert a fasiszta románok gyűlölik a magyarokat, ha nem gyűlölnének minket, akkor nem vették volna el a székelyek autonómiáját. Ezek még a rendszerváltás előtt is fasiszták voltak, amikor elvileg nem volt szabad annak lenni, akkor most mit vártok? A Mi Hazánk el mehet a románok mellett a fenébe.
2022. nov. 9. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 A Mi Hazánk egy teljesen normális, jobboldali párt.Aki fasisztákat akar látni, az tekintsen át Romániába, Ukrajnába, és sajnos, valamilyen szinten Szlovákiába is.
2022. nov. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!