Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mióta Orbán Viktor fejünkre...

Mióta Orbán Viktor fejünkre hozta a válságot a hibás háborús, Putyin-vazallus poltikájával, vétóival, hipokrita békepártisággal, azóta mennyi pénzt vesztett Magyarország dollárhoz mérten a forint rendkívüli elértéktelenedése és infláció miatt?

Figyelt kérdés

Egy átlag magyarnak vagy a magyar gazdaságnak mennyi "pénzt húzott ki a zsebéből" Orbán a dollárral vagy euróval összevetve a forint leértékelődése miatt.

Mondjuk a harci cselekmények kitörése óta - amióta Ukrajna "kiprovokálta", hogy Putyin annektálja a területeit. :)

2022. szept. 29. 16:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Meg milyen jellemű emberek már, azok a kiskirályok is, akik más fórumokon pofátlanul elnyomnak, törölnek olyan hozzászólókat, akiknek nem bírják elviselni a véleményét."

Na a diktátornyalonc besértődött, amikor valamikor alulmaradt a véleményével?! :D Esetleg kérhetne példamutatást! Pl. írjon Orbánnak, hogy ne futamodjon már meg egy elnökjelöti vitától.

De érdemes lenne saját házad táján sepregetni, és megnézni a fideszes közönséget az MZP-Gulyás vitán.

Talán magadnak is emlegethetnéd, hogy az éremnek két oldala van, és így talán belátni, hogy nem jó a 12 éven át tartó kétharmad, főleg, ha csak romlást tudtak elérni vele, jó dolgot alig, max olyat, amit egy ciklus alatt kisebbségi kormányzással is simán megvalósíthattak volna, ellenben a káruk helyreállításához harminc év is kevés lenne.

2023. aug. 26. 11:24
 22/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:

21.

Te normális vagy? Amikor egy állítólag semleges felületen, tisztán politikai alapon törölnek kormánypárti megszólalókat (ami ráadásul sokkal kulturáltabb formában íródott, mint az átlag balos köpködések), az milyen munka?

Ezért nem érdemes vitázni alacsony szintű trollokkal, inkább rájuk hagyni, azután majd szavazunk.

2023. aug. 26. 14:04
 23/25 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Törölték már itt az én válaszomat is, sőt, kérdésemet is, mégse vádaskodom hisztizve, hogy jobboldali a gyakori, és elnyomnak

Hülyeség is lenne, a gyakori és a moderátor is pont leszarja a politikát. Egyfelől aki a politikai rovatban írogat, annak megvan a határozott véleménye, kb. kevés eséllyel győzhető meg, és roppant hatástalan, másfelől annyira nincs is sok felhasználó, inkább visszatérők. A Gyakorinak viszont a sok látogatás az érdeke, abból jön a pénz. Ezért leszarják általában a hülye kérdéseket, pl. "mennyi az idő most?".

De hát más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem, ugye.

Orbán akkora hibriddiktatúrát csinált ebben az országban, mint annak a rendje, aztán még ő hisztizik, amikor egy-két alkalommal jelzik az EU-ban, hogy azért ott nem csinálhat, amit akar, hogy az EU egy diktatúra. :D

2023. aug. 26. 15:38
 24/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Szövegértelmezés ostoba, nem említettem Gyakori kérdéseket.
2023. aug. 26. 20:02
 25/25 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy nem bírsz valóban logikus észérveket mondani.

"nem vagyok irigy mások vagyonára,"

Én sem vagyok irigy, viszont van igazságérzetem, erkölcsöm, és nem nem nézem jó szemmel, hogy a tolvajok gazdagodnak, míg az becsülettel dolgozni kívánók, akiknek csak annyi a bűnük, hogy nem cinkosok, és a közösség vagyona apad.

Vagy ha éppen az adózást érted ez alatt, mi sem vagyunk irigyek, de ha választani kell, hogy ki fizessen több adót, az, akit az kevésbé terhel meg, mert rengetet keres, vagy az, aki ezáltal kevesebb kenyérre futja emiatt, hát inkább az előbbire szavazok. Persze ha te azt mondod, hogy tudsz annyi pénzt szarni az országnak, hogy senkinek se kelljen adót fizetnie, akkor az az ideális megoldás, és esküszöm, hogy nem szólunk bele, hogy miként szarjad az aranyat, csak jöjjön elég.

"Meg amúgy ti számtalan dologról úgy pofáztok, mintha nem lenne minden éremnek két oldala, mintha biztosan igazatok lenne mindenben."

Bagoly mondja verébnek?! :D

Valóban mindennek több oldala van, de a Fidesz mindent egybitesre egyszerűsít, és meg se hallgatja az ellenzéket, hülyeséget hülyeségre halmoz, és hazudik, mint a vízfolyás, és soha nem vállalja a felelősséget.

Hányszor állt már ki a Fidesz, hogy elismerje, hogy miattuk itt a legnagyobb infláció az EU-ban?! Pedig kétharmad, az teljes kormányzói hatalom, főleg vészhelyzet esetén, az pedig teljes felelősséget is jelent. Igen, az utolsó szögért is Orbán a felelős, vagy hol voltál akkor, amikor Budapesten az utolsó szögért is Karácsonyt tették felelőssé a ripacs elvtársaid? Mondtad-e, hogy hülyeséget beszéltek, meg nem illik, meg gondoljuk át az ő szemszögét is.

"Közben az nem egészen úgy van, de nem érdemes ilyen kicsinyes gyűlölettől elvakult, negatív emberekkel vitatkozni, unalmas már..."

Hát az osztrákok és a velük összejátszó magyarok is lehet, hogy ilyeneket mondott a forradalmárokra, köztük Petőfire is.

"Meg milyen jellemű emberek már, azok a kiskirályok is, akik más fórumokon pofátlanul elnyomnak"

Nem tudom, ezt kérdezd Orbántól. Ő tárgyiasít embereket. Ő alacsonyítja le őket csak szavazólaptöltögetőre, miközben a fejük felett döntenek róluk, és tenyérből etetik, csak nyalogassák a gazda csizmáját.

Én azt tartom helyesnek, ha Magyarország belügyeibe nem szólhatnának bele, nem szavazhatnak, választhatnak határon belüli dolgokról, viszont mi sem az övékbe. Legyen saját képviseletük, és GDP-arányosan fix támogatás, amiről ők rendelkeznek és tartoznak számadással maguk között.

"Meg milyen jellemű emberek már, azok a kiskirályok"

Na és milyen jellem szerinted Bayer lovagkeresztes, aki kamaszokat próbál karaktergyilkolni fröcsög belőle a káromkodás, leszólás, fos, de ezredannyiért már másokat hurcol meg nyilvánosan tartósan? Tudjuk, nagyon keresztény, erkölcsös, szerény, jól nevelt, példát is mutat, Jézus után rögtön a második, ugye? "Konzervagyacska"

Hát ha valakit nem, az a Fideszmaffia, mert totál tönkreteszik az országot. De te csak tapsikolj hozzá, és mantrázd a hülyeségüket, még véletlenül se gondolkodj, mert az megerőltető, és megfájdul tőle a fejed. Ja, és igen, tényleg negatív ember az, aki látja, hogy a busz a szakadék fele hajt ezerrel, és zúgolódik miatta, ugye? Fogná be a száját, és tapsikoljon, mert olyan szépen mondja az ostoba buszvezető, és hajtogassa, hogy előre menjünk, ne hátra, aztán főispánságot csináljon, meg vármegyét, esetleg jobbágyságot is, ugye?!

A többiről nem is beszélve.

2023. aug. 26. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!