Mikor kell egyáltalán lemondania egy kormánynak ha a Fidesz kormánynak még most sem kell?
Áruld már el, miért kellene lemondani az Orbán kormánynak?
Támogatottsága megvan, a nehéz gazdasági helyzetben megoldást fognak találni.
De fordítsuk meg, ha annó a Gyurcsány kormány nem mondott le a balhé után, akkor ezután szerintem egy kormány sem " kell" lemondjon...🤔
Én nem szeretnék senkit se idegállapotba helyezni, de én már augusztusban is lemondattam volna ezt a kormányt, ha ma tennék meg, már az is késő... innentől nem lehet nem szakadékba esni, a kérdés, hogy mekkora lesz az esés és milyen mély a szakadék, de ez innentől elkerülhetetlen.
-ársapkástúl
-áruhiányostúl
-extra profitadóstúl
-választások előtt osztogatásostúl, amiből semmi sem jött vissza, mert az infláció elviette
Ne akard, mert akkor vagy előbb megfagysz, vagy éhen halsz.
Megmondták:
határnyitás, szolidaritási adó (mert a barbárokat el kell tartani
ingatlanadó
már most azzal kampányolnak, hogy a kórházak felét bezárnák, ismét bevezetnék a fizetős ellátást mindenkinek
-adót emelnének
-eltörölnék a családtámogatási rendszert
-bevezetnék a piaci energiaszolgáltatást
Ennyi éppen elég, hogy átéljük ismét a gyurcsány-bajnai liberálfasiszta rendszert, de akkor már túlélni nem fogjuk.
Te, te szegény te.
4# nektek államcsőd fétisetek van..
Alá tudnád támasztani, hogy miért is kellene hamarosan államcsődöt jelenteni???
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!