Hogy van pénze megint ennek a kormánynak ebben a helyzetben 2-3milliárdos nemzeti konzultációra?
"Durrog a demagóg, pedig most elmondhatná véleményét. "
Mondjál már légyszives egyetlen konzultációt, mikor a kormányt a te saját véleményed érdekelte? Hiszen mindig olyan kérdések vannak,amire csak egyféleképpen lehet válaszolni. Remélem érted, mire gondolok!
( Nyilván nem arra, hogy van A és B válasz.)
Mi változik a válaszok feldolgozása után?
Miért olyanról konzultálnak, ami már eleve lefutott téma?
-Szankciókat rég megszavazták. Gyermekvédelminek nevezett törvény már életbe lépett, mikor konzultálni kezdtek róla. Stb.-
Honnan tudhatjuk, hogy valóban hányan küldték vissza az íveket?
Miért kommunikálták Brüsszel felé, hogy a magyarok a nemzeti konzultációt tekintve egyetértenek a " gyermekvédelmi törvénnyel, mikor a konzultáció nem is volt érvényes?
Mielőtt demagógnak nevezel bárkit, gondolkozz már el a tényeken!
12.
Egyszer se töltöttem ki, mert nem érdekelt. De ha nem tetszenek a válaszok, ezt is visszalehet küldeni.
A demagóg jelző pedig a "jajj, nincs plusz félkifli a zovisoknak" részre vonatkozott a kérdezőnek.
Ez csak egy ürügy arra, hogy azt mondják, ők megkérdezték a népet. Közben meg nincs róla adat, hogy hányan küldték vissza, és ők mit válaszoltak. Arról nem beszélve, hogy eleve úgy vannak feltéve a kérdések, úgy kitekerve, hogy az átlag, aluliskolázott, IQ 80-as magyar még véletlenül se értse meg.
Egyébként meg sehol nincs törvénybe foglalva, hogy egy ilyen konzultációnak lenne bármilyen kötelező érvénye a Kormányra nézve. Az a népszavazás lenne. Tehát bármit is válaszolnak a magyarok, egyáltalán nem kell figyelembe venniük.
Ez semmi más, mint parasztvakítás, hogy ők milyen jó fejek, hogy megkérdezik az emberek véleményét. Szerintem be is jött nekik, tekintve, hogy milyen magas aránnyal nyerték meg a választást. Én soha egyiket sem küldtem vissza.
14.
Ez teljesen jogos, egyedül a "zsájj, emiatt nem fussa kiflire a zoviba" érvelés a demagóg, de az nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!