Vajon a Fidesz miért szegényellenes?
Fidesz a gazdagok pártja! A Fidesz plutokráciát akar!!! Orbán Viktor a nagytőkések és a burzsoázia képviselője!!
Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár!
az a baj, hogy mostanában mindegyik "oldal" leszarja :D
Ja és érdekelne, hogy Orbán miért szappanellenes! XD
A Fidesz nem szegényellenes, hanem gazdagpárti. Ők ezt azzal indokolják, hogy "a gazdaság motorja az erős középosztály, az ő fogyasztásuk és vállalkozói erejük képes húzni a gazdaságot, új munkahelyeket teremteni, és ezáltal javítani a szegények életkörülményein".
Szép szöveg, de el kell gondolkodni azon, hogy fizetőképes hazai piac hiányában hova fog termelni a magyar vállalkozó, fogja-e bővíteni a vállalkozását, vagy csupán zsebrevágja-e a többlettámogatást. Ha egy amúgy is jól kereső mérnök, vagy banki alkalmazott még többet keres, ezáltal meg tud venni egy drágább plazmatévét, egy jobb autót, vagy el tud menni külföldre nyaralni, az ezzel mennyiben fogja húzni a magyar gazdaságot? Nem azt kellene jobban támogatni, aki az alapvető élelmiszereket sem képes megvenni?
Félreértés ne essék, én jól kereső mérnök vagyok, tehát elméletileg önfeledten tapsikolhatnék az egykulcsos adónak. Viszont tudom, hogy ezzel olyanok fognak rosszabbul járni, akiknek eddig sem ment túl fényesen.
ma 14:52
Úgy kedvesem, hogy az áfán keresztül több bevételhez jut az állam.
A középosztály az MSZP hazug és álságos, irigységre alapozó demagógiájában számít gazdagnak. Ha valaki már 200 ezer felett keres az már "gazdag". Gondolom te is "gazdag" vagy.
Szerintem a Fidesz-Kdnp középosztálypárti és nem gazdagpárti. A középosztályhoz tartozóvá könnyebben válhat valaki, mint gazdaggá. Ha valakiben megvan a kellő szorgalom, tehetség. Ezt támogatni nem bűn.
"Vajon a Fidesz miért szegényellenes?"
Mert azt mondta a hiteles mesterházy, úgyhogy akkor az úgy is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!