Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az ellenzék megakadályozná a...

Az ellenzék megakadályozná a mérgező, vízkészleteket felemésztő akkumulátorgyárak idetelepítését?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 08:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%

#8 "Nem vagyok semmilyen párt híve, de pld Gyurcsány meg Bajnai 1ft tiszteletdíjért dolgoztak.Orbán meg 3.500.000 ft emelte a saját fizetését, "

Khmmmm....

Szóval, ha eddig nem tudtak akkor szólok, gyurcsányodnak sikerült megfejnie a magyar államot először akkor, amikor sikeresen átmentette az állampárt idejéből a KISZ vagyonát először a DEMISZ-hez majd a rendszerváltással ezt is szépen eltüntették a saját zsebeikbe. Másodszor amikor az anyósa segítségével szinte ingyen hitelhez jutott fiatal vállalkozóként és "megvehette" értékéhez képest szinte fillérekért az első mszp-szdsz kormány alatt privatizált MOTIM ZRt többségi részét. Tudod te mennyi pénz volt akkoriban a 700 millió forint amit szinte nulla fedezettel érdekes módon ő mégis megkaphatott az anyósa bankjától?

Amikor miniszterelnök lett akkor az éves haszna a cégeiből 100 milliót jelentett tisztán. Csak neki és a másik ugyanennyit kapta a társa, a felesége. 2004-ben és nem most. Tényleg nem érted hogy miért is tudta eljátszani az "ingyen vagyok miniszterelnök nektek" műsort? A könyvelőjének többet fizetett akkoriban, mint amennyit egy miniszterelnök kapott fizetésnek.

Ahogy Bajnai is milliárdosként persze hogy nem volt rászorulva a számára zsbpénzt jelentő állami fizetésre.

Orbánnak nincsen magánvagyona. Neki a fizetése van. Megdolgozik érte.

2022. szept. 18. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Meg ja 😂😂A felesége,a lánya,a Mészáros,az apja ezek még mind önerőből lettek milliárdosok 😂😂
2022. szept. 18. 12:01
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Ja és nem szerintem a rossz ellenzék tehet arról hogy a korrupt banda még mindig rajtad (is) gazdagodhat.Csak én ennek a gazdagodásnak nem tapsolok,te meg örulsz hogy még sok bőrt lenyuznak rólad.Kellemes vasárnapot!
2022. szept. 18. 12:11
 14/20 anonim ***** válasza:
26%

7/8, köszönöm a választ, de igazából én csak arra voltam kiváncsi, hogy ki az aki megakadályozná, mert nem értem!

De a válaszodtól sem lettem okosabb!

2022. szept. 18. 12:13
 15/20 anonim ***** válasza:
2022. szept. 18. 19:58
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Az ellenzék van kormányon?

Ha orbán szerint jó, akkor a kormány sem akadályozza meg, nemhogy az ellenzék.

Fidesz meg a Gyurcsány embereiből áll, ezért tudják mindig megmondani, hogy mi lenne, ha Gyurcsány lenne hatalmon. 😎

2022. szept. 20. 06:58
 17/20 anonim ***** válasza:
27%

A baloldalnak nincs saját koncepciója Magyarországon, de még a németeknél sem. Amerikából jönnek az utasítások. Minden ellen szót emelnek, ami az európai jólétet és fejlődést szolgálja, hogy az amerikai gazdasági előnyt fenntartsa. Most, hogy az Oroszok a torkán akadtak, nem fog szembeszállni a kínai befektetőkkel.

Az akkumulátor gyárak minden környezetvédelmi előírást kínosan be fognak tartani. Megjegyzem, a Magyar környezetvédelem EU-konform, de még azon is túltesz! Mindenféle környezetvédelmi tanulmány és kockázatelemzés fogja bizonyítani, hogy a szennyezés csekély, sőt elhanyagolható. Ezzel nincs is baj, mivel nem a gyártás szennyez, hanem a használt, kimerült termék ártalmatlanítása. Az meg akkor is megjelenik nálunk, ha máshol gyártják, mivel épp a jelenlegi káosszal kényszerítik rá a fogyasztót az elektromos autók vásárlására.

2022. szept. 20. 08:57
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

Meg kellene érteni végre, hogy Magyarországon nincs baloldal és nincsen ellenzék sem. Ami annak tűnik, az csak a fidesz díszlete, a demokráciának nevezett színjátékhoz.

A fidesz jelenlegi ellenzéke: az ukránok, valamint a RyanAir...

A fidesz egy teljesen oroszpárti, az oroszok által kilóra megvett és befolyásolt szervezet. A fidesz politikáját jelentős részben az oroszok alakítják, a fidesz médiagépezete (amit orosz mintára építettek fel) orosz propagandát nyom. Orbán eladta ezt az országot a tömeggyilkos oroszoknak, ez sokkal súlyosabb bűn, mint amit a valaha volt baloldal el bírt követni. Ugyanakkor a valaha volt baloldalt és Gyurcsányt sem szeretném védeni, rég el kellett volna tűnniük a közéletből.

12 éve van Orbánnak korlátlan teljhatalma az országban. Amit Orbán akar, az van, amit nem akar az nincs. Persze az EU tagság (és az oroszok befolyása) azért szűkíti a mozgásterét, de belföldön bármit megtehet.

Szóval az, hogy a nem létező ellenzék mit engedne, vagy mit nem az csupán ócska kormánypropaganda a gyapjasoknak, hogy ezen rágódjanak, ne gázáron.

2022. szept. 24. 13:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Az ellenzéknek a világon semmi beleszólása nincs semmibe.

Teljhatalom és rendeleti kormányzás van.

Ha ezt a tényt végre mindenki felfogná, haladhatna Magyarország a 20. század felé. Nem elírás: 20. századot is értettem ezalatt.

Lassan csak el kellene érni ezt a szintet.

Azért Magyarországon épülnek fel ezek az üzemek,mert ott a szó legszorosabb értelmében megvehetőek azok a rendelkezések/ szabályozások, amiket NEM akarnak betartani az üzemeltetők és ezért sehol sem engedik ezeket felhúzni. Hogy egyszerűen fogalmazzak: normális ember nem mérgezi a közvetlen környezetét pusztán anyagi javakért.

Nekem ez teljesen logikus: ha van egy elég mohó és korrupt ország, nyilván ott építik fel Európa ( meg a fél világ) szeméttelepét.

Ja,el ne felejtsem: a borzalmasan olcsó magyar dolgozókat lecserélik még olcsóbb más népekre.

Mondjuk ez probléma lehet, hiszen mi lesz a híres Orbáni "fajkeverdés" elmélettel?

A "migráncsozással"?

A "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!!" szemlélettel?

Azt gondolom, hogy ezekről ( és sok minden másról) leginkább azokat kellene kérdezni,akik hatalmon vannak immáron 13 éve.

Erről aztán nem az ellenzék tehet.

2023. aug. 7. 07:13
 20/20 anonim ***** válasza:

8-as: végre egy értelmes ember 👍👍👍

Teljesen igazad van

2023. aug. 7. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!