Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz miből tud ennyit...

A Fidesz miből tud ennyit facebook propagandára költeni? Ömlik a fizetett hirdetés fideszes poszt a feed-embe.

Figyelt kérdés
Az ellenzéki meg nulla. A választás előtt jött egy kettő azóta semmi. De a fidernyákos az számolatlanul ömlik, fő témájuk az ellenzék fikázás.
2022. szept. 13. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem meg Márki-Zay hirdetése jött egy hónapon keresztül első helyre, azt miből tudta fizetni?

Ha zavar ne foglalkozz vele és ennyi.

Tuti hogy fideszesnek veszel vagy százféle teljesen külön forrásból jövő dolgot egyformán.

2022. szept. 13. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem azt nem a Fidesz fizeti, amit látsz. Talán a MEGAFON-ra gondolsz, amit egy csomó szervezet támogat.
2022. szept. 13. 17:14
 3/10 Ársapkás Alispán ***** válasza:
92%
Közpénzből és hitelekből futja mindenre Narancséknak.
2022. szept. 13. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Hogy miből, arról meg annyit, hogy aki hirdetett már Facebook-on az pontosan tudja hogy alig van valami költsége, 10 millió forintból (és akkor sokat mondtam) az összes magyar Facebook felhasználónál egy hétig jelenik meg a hirdetés. Ez, és ennek a sokszorosa sem számottevő összeg egy kormányzó pártnál.

2022. szept. 13. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
24%
Lakmusz 😂
2022. szept. 13. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
A mi adóforintjainkból.
2022. szept. 13. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Sok ezeknek a támogatói pl.: "Határon innen, és túl" is.
2022. szept. 13. 18:10
 8/10 DK-s ***** válasza:
76%
A te pénzedből telik rá.
2022. szept. 13. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=p1CgM_rviFI&ab_channel=Parti..

Itt elég jól levezetik, hogy hogyan működnek ezek a propaganda gépezetek.

2022. szept. 13. 18:47
 10/10 A kérdező kommentje:
9. Ez durva. És van pofájuk azt mondani nem közpénzből hazudoznak kéretlenül. Amúgy ez a nézettség gondolom kamu. Csak azért mert ömlik a hírfolyamomban én még nem nézem meg ezeket a szemeteket de gondolom ezt is nézettségnek számolják akkor.
2022. szept. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!