Mit szóltok ahhoz az erős gyanúhoz, hogy kicserélték Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
Az a szakállas pasas akit most furcsa mód mutogatnak nem ő!
Soha ezelőtt nem volt ilyen hosszú nyaraláson!
Soha azelőtt nem voltak ezek a fényképeszkedések amit most folyamatosan mutogathat a sajtó! Gondolkodjatok! Az emberek agyában elültetnek egy új képet Orbán Viktorról. Mikor újra megjelenik a munkában már mindenkinek az elméjáben a nyaraláson látott új Orbán lesz az "Orbán". Akik ilyet csinálnak nagyon értenek az elmemanipulációs technikákhoz.
2022. aug. 30. 19:12
A kérdező szavazást indított:
Ez Orbán Viktor.
Ez NEM Orbán Viktor!
Gyanús az egész de nem tudom mit gondoljak.
30 szavazat
1/8 anonim válasza:
Egyértelnűen egy imposztor van közöttünk.
2/8 anonim válasza:
Nem most cserélték ki, hanem olyan 12 éve legalább. Az eredeti orbán liberális volt és ruszkiellenes.
3/8 anonim válasza:
Ha végre elkezdi a munkáját lelkiismeretesen éa normálisan csinálni én nem bánom
4/8 anonim válasza:
Le kell tenni a közelébe ég 100 eurós bankjegyet. Ha ellopja ő az, ha ott hagyja nem ő az.
5/8 anonim válasza:
hm. Kérdező, szerintem téged cseréltek ki. Indítok is egy szavazást:
1. A kérdező a kérdező
2. A kérdező nem a kérdező
3. Gyanúúús dolgok vannak itt, roppant gyanús.
6/8 Shai-Hulud válasza:
Mire cserélték ki? Vodkára? :-o
7/8 anonim válasza:
Ez az igazi Orbán, a szakállas. Ő mondta 2010 előtt a liberális, Orosz ellenes beszédeket. Most találtak rá a dzsungelben, s a dublőrt nyugdíjazták emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!