A liberalizmus egyenlő a kommunizmussal, nemzetszocializmussal szélsőségesség szempontjából?
Ez is milyen ironikus, hogy már mindenki mindenhol mindenért nácizva és rasszistázva van, aki valamiért szúrja a liberálisok szemét, eközben a BLM gyakorlatilag teljesen megfeleltethető az eredeti náciknak. De nekik szabad, ők "jónácik".
Ha pedig hetero fehér férfi vagy, netán még keresztény is, akkor konkrétan az emberiség teljes történelmének összes bűnéért te vagy a felelős.
Nem. A szélsőséges liberalizmus inkább az anarchia lehetne, ha lenne értelme.
De eleve, a szélsőséges liberalizmus milyen? Megvernek, ha nincs önálló véleményed? Nem teljesen értem.
Egyébként én se értem, hogy az agymosás, hogy 31 évesen anyukám, aki vallásos lengyel férfihez ment hozzá, aki apukám volt, és akit haláláig és azon túl is szeretek, nos anyukám elfogadta a melegségem és nem dobott ki az utcára? Nyilvánvalóan ha valaki rákérdez, akkor beszélek erről, és voltam Magyarország második legnagyobb településen önkéntes, közösségi vezető, programszervező, ottani LMBTQI csoportban, most is rádiózok önkéntes alapon egy meleg témájú műsorban. Emellett azt is elvárom, hogy itthon is kiterjesszék a polgári házasság intézményét az azonos nemű párokra, és hogy a transzneműek esetében, fogadják el az eddig jól működő bevált gyakorlatot amit 33-as törvénnyel tiltottak be, ez-a gyakorlat abból állt,hogy egy klinikai szakpszichológus és pszichiáter, majd nőgyógyász és urológus vizsgálta meg őket, előbbi hosszú ideig, legalább 1 évig, és felállította a diagnózist, hogy tényleg nemi diszfóriával küszködik... az az nem tud azonosulni ezzel a testtel, és gondolom hatékonyan meglehet állapítani, hogy ki az aki kamuzza ezt és ki az aki tényleg így érzi már mióta az eszét tudja...
Egyébként néha hittanra járva úgy éreztem, különösen, hogy bár fehér-keresztény családból származom, hogy kakukktojás vagyok, és próbáltak még felnőttként is szólj be a papnak eseményen meggyőzni, hogy áh én nem lehetek meleg.... holott már kisgyermekkoromba is voltak jelek, de ezt én tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!