A kormány ismét verébnek nézi a magyarokat?
Jött a csodálatos hír, hogy augusztusban kétszer utalják a családi pótlékot. Csak azt nem tették hozzá hogy a szeptemberit küldik előbb.
Ismét azt hiszik hogy tollas a magyarok háta?
Ez már évek óta így megy. Aki eddig nem tanult belőle, magára vessen.
Miért, vagyis mi alapon küldenének csak úgy kéthavi családi pótlékot? Nyilvánvaló, hogy a szeptemberit utalják előre, hogy az iskolakezdés zökkenőmentes legyen (nem mintha az a +12500 forint olyan sokat lendítene a dolgokon, de mindegy is).
A szeptemberben nem jövő cs.p. hiányát meg rá lehet kenni Gyurcsányra vagy Brüsszelre!
Okooos!!!
Ezt most én is félreértettem.
De nem csak én, mások is azt hitték hogy duplán jön augusztusban. Helyette meg a szeptemberi jön hamarabb.
A sunyi orbán megint palira veszi az együgyűeket, elhiteti velük hogy kapnak ajándékba kéthavi családipótlékot. aki ezt beveszi meg is érdemli a sorsát.
Sunyi orbán! sunyi Fidesz.
Németh Szilárd facebook bejegyzésében egy szó nincs arról, hogy a második utalás a szeptemberi előre hozása: [link]
Akik évek óta kapják, tudják, hogy így szokott lenni; bár van ismerősöm, aki ilyen tapasztalattal is elbizonytalanodott. A teljes valóság ismertetése nélkül nagyon piszok dicsekvő bejelentés akkor is, ha szó szerint igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!