Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gúnyolják Orbán Viktort...

Miért gúnyolják Orbán Viktort Orbán Dzsongunnak? Mert mit tett?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Minden jel arra mutat, hogy külpolitikailag teljesen elszigetelődünk és a demokrácia és a jogállamiság maradékát is felszámolja. Egy elzárt, elmaradott diktatúra leszünk pár éven belül...
2022. júl. 26. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Vagy mert egyesek szerint Észak-Korea szintű diktatúra van (ez szerintem kevésbé valószínű).

Vagy mert neki is nagyon molettek a csontjai.

2022. júl. 26. 19:42
 3/7 szántóvető ***** válasza:
76%

nem gúnyolják,dicsérik.derék vezető mindkettő,egyedülálló népszerűséggel.

jöhetne a kötelező nyaralás nálunk is,hogy örüljön a nép: [link]

2022. júl. 26. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Miniputyinnak gúnyolják inkább, teljes joggal. Putyin + Hitler meg Putyler.
2022. júl. 27. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Mert ugyanolyan diktátor.
2022. júl. 31. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy putyin hívta még tavaly a Felcsuti Törpenapoleonnak az szerintem jobb. Ja meg az hogy amikor kgb területi vezetőként berendelte magához orbán és az összevizelte magát félelmében. Ja és hogy miért állt akkor putyin elött? Mert kisz titkár ( [link] volt anno, a kommunista párt diáktagozatának tagja.
2022. júl. 31. 19:42
 7/7 bandycska ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés ,de ettől egyszerűbb válasz nem létezik.

Vonjunk párhuzamot. A Koreai diktátor a népét nyomorba döntötte. Nyomorban tartja.

A magyar diktátor császárnak,királynak,Európa eszének tartja magát,Aki mindenek felett uralkodik,aki maga volt a komcsi és most ő komcsizik !

A párhuzam?

A párhuzam ott van,hogy hasonló módon nyomorba dönti a népét,felemeli,dúsgazdaggá tette ,teszi a csaját családját,a holdudvarát.

És aljas módon a saját választóit is hülyének nézi.!

Mocskos módon kampányolt,hazudott,hazudott és örökké hazudott és most is állandóan hazudik !

Na ez az én véleményem. Tudom,néhány birkának ez nem fog tetszeni.

2022. aug. 2. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!