Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok erről a cikkről...

Mit gondoltok erről a cikkről és videóról ahol egy evolúcióbiológus beszél a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
[link]

#homoszexualitás #genetika #Méhenbelülifejlődés #Evolúciósbiológia
2022. júl. 22. 13:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
444 propaganda,jól megfizetett áltudományos orvosokkal,szokás szerint.
2022. júl. 22. 13:43
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Mert volna más következtetésre jutni, már nem lenne állása.
2022. júl. 22. 13:44
 3/19 A kérdező kommentje:

1-es miből gondolod, hogy áltudományos? Talán a Turul Népfőiskola füvesember képzése tudományosabb mint aki ELTE-n eltölt jó pár évet, vagy más helyen biológia tanulásával és specializálódik egy bizonyos témára:

Egyébként itt van a tudományos pályafutása, google a barátnőd, itt lehet megállapítani, hogy van-e mögötte tudás vagy sem.... de hát ehhez is ész kell...

[link]

2022. júl. 22. 13:50
 4/19 A kérdező kommentje:
[link] ja és itt vannak a tudomány publikációi, amire lehet hivatkozni...
2022. júl. 22. 13:51
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

Tudod, itt sok a náci, a buta faszparaszt, és a gondolkodásra képtelen magyar gyökér.

Te most direkt challengeled az ő szellemi képességeiket?

2022. júl. 22. 13:55
 6/19 anonim ***** válasza:
30%
Hogy továbbra is a társadalom 0,001%-át érinti, de aránytalanul nagy nyilvánosságot kap a politikában, az interneten stb. Se a cikknek, se a kérdésnek nem is lenne szabad létezni, hiszen statisztikailag az olvasók 0%-a találkozott a való életben a homoszexualitás nevű jelenséggel.
2022. júl. 22. 13:55
 7/19 anonim ***** válasza:
38%

Nekem (nem a konkrét előadásra reflektálva) az a véleményem, hogy tudományos szempontból a homoszexualitás egy annyira jelentéktelen dolog, amiről egész egyszerűen felesleges beszélni. Egyetlen fajnál sem jelenik meg akkora mértékben, hogy az valódi hatással legyen az adott populáció méretére.

A homoszexualitás kizárólag társadalmi és pszichológiai szempontból bír jelentőséggel: az egyén és az adott társadalmi csoport érzelmi reakciói miatt. A tudósok kénytelenek úgy tenni, mintha fontos téma volna biológiai vagy evolúciós értelemben is, de valójában egy mesterségesen a köztudatban tartott gumicsont.

2022. júl. 22. 13:56
 8/19 A kérdező kommentje:

Igazad van 6-oska.... tökre igazad van... én kisvárosban nőttem fel, van 3 bátyám, és egyik bátyám ismer több meleget is, úgy hogy én nem ismerem őket.... hát hogy lehet ez, úgy hogy voltak erre utaló jelek munkatársnál...

De mivel én se vagyok számkivetett meleg, így rólam is tudják, bátyáim, anyám, anyám rokonai, apám rokonai, kb nem tudom hány főről beszélünk, akik így-úgy állnak hozzám...

egyébként 5%-ról beszélünk minimum....és ez függ a társadalmi elfogadottságtól is...

2022. júl. 22. 13:59
 9/19 anonim ***** válasza:
13%
Egyelőre 1 vagy a GYK 1 462 027 felhasználójából, ami 6,83*10^-5%. Várjunk még további kommenteket, mert ez megalázóan alulreprezentált a valós adatokhoz képest.
2022. júl. 22. 14:04
 10/19 anonim ***** válasza:
16%
Van egy álláspont, és ennek az alátámasztására készítik a kutatásokat, az ellentmondásokat meg elhallgattatják. Ahol ilyen véleménydiktatúra van, ott ne beszéljünk tudományról. Csak pro érveket engednek létrejönni és megjelenni, ami ellentmond a kultútának, azt eltörlik, kirúgják, megbüntetik és eltüntetik.
2022. júl. 22. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!