Tényleg indokolatlan a rezsiárak emelése és csak kamuzik a kormány hogy pénzt szedjen be a lakosságtól valami ürüggyel?
Én elhiszem, hogy a sok szankció hatásának árfelhajtó hatása volt.
A villanyt én sem értem, tényleg ott van Paks.
Olvasgattam, hogy az olcsó gáz, már a választások előtt is egy ordas nagy kamu volt, és szerintem most már az oroszok is csuklóztatják ov-t.
De a lényeg, amiről Toroczkai már annyit beszélt, miszerint a globális vállalatok, akik tényleg nyertek a covidon, miért nincsenek megadóztatva?
Szerintem itt kellene kezdeni a költségvetés pótlását, nem pedig a kisembereken behajtani.
Mondjuk azért egy kis kárörvendő mosoly van az arcomon, hogy a 3 millió agymosott birkának is a zsebébe kell nyúlnia, mert konkrétan átb@szta őket a gazdájuk.
Adunk el áramot külföldre, de emellett többet veszünk külföldről mi... 😃 ennyit paksról
Jelenleg mi is a világpiaci árhoz közeli áron vehetjük a gázt, a hirtelen változások ennek szólhatnak. Sajnos a szerződés titkos, csak Viktorék és Putyinék ismerik, így csak találgatni lehet, de óriási a baj, ha ilyeneket kell tenni... itt csődközeli állapot van éppen!! Pénz kell az államnak, AZONNAL!! Viktorék 12 éven keresztül felelőtlenül gazdálkodtak, így mi lehetünk az első ország ami megroppanhat a válságban, akár a háborús Ukrajnát is megelőzhetjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!