Lehet hogy a fidesznek csak egy giga troll húzása a rezsicsökkentés elvételének bejelentése?
Figyelt kérdés
Már az is eszembe jutott, hogy most hagyják pánikba esni, tüntetni stb az embereket és pár hét alatt kifőzik hogy most mennyire megmentik a magyar népet. Mégis lesz pénz a rezsitámogatásra, és örök időkre a nép megmentője lesz Orbán, sőt még királlyá is koronázzák hamarosan.2022. júl. 16. 12:35
2/9 anonim válasza:
Nem. Szétlopták az országot, valahogy azt vissza kell pótolni sürgősen.
3/9 anonim válasza:
A megszorítás büntetés a rezsim részéről a kata miatti országos felzúdulásra.
4/9 A kérdező kommentje:
De most láttam rezsiszilárd nyilatkozatát hogy mennyire dolgoznak a megoldáson a beözönlő visszajelzések, levelek és kommentek miatt.
Lehet hogy "hirtelen" találnak egy módot és onnantól örök életünkre hallgathatjuk hogy a fidesz hogyan mentette meg a családokat?
2022. júl. 16. 12:39
5/9 árokpart válasza:
Édes Istenem de jó lenne. Ennek örülne szerintem mindenki.
6/9 anonim válasza:
► De most láttam rezsiszilárd nyilatkozatát hogy mennyire dolgoznak a megoldáson [12:39]
Na, ettől félek. Mindenféle érdekszervezet javasolgat, lehet, hogy elérnek a képviseltjeik számára könnyítéseket, aztán ha nem esem bele, akkor még az így keletkezett hiányt is velem fizettetik meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Látjátok, mondtam én hogy kifőzik hogy mégse legyen annyira sok ember érintett! Megmentették a rezsicsökkentést! Pont csak annyi embernek lesz vállalhatatlan a számlája hogy még ne bírjanak országos lázadást szítani. A többieknek meg majd meg az etetés hogy mennyire meg lettek mentve a számláktól, meg a hasraütés szerű kamu világpiaci ártól 🤮
2022. júl. 22. 19:14
8/9 Fsms válasza:
Szerintem nem, hanem ennyire nagy a baj, és kapkodnak. Ha megnézed a nyilatkozatokat, most fordult elő, hogy a Fidesz egység nincs meg. Egymásnak ellentmondó, gyakran változó álláspontot mondanak.
9/9 anonim válasza:
Rezsisziszi dolgozik rajta?!? Azt a qrva... akarom mondani, most aztán meg vagyunk mentve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!