Mi lett rosszabb a balos szavazóknak?
Mi lett rosszabb?
Több lett a hiteltörlesztő?
Nincs munka?
Több adó?
Nincs pénz nyaralásra, bevásárlásra?
Akkor mi a baj? Miért megy a szenvedés, gyűlölködés?
Miért nem tudtok normálisan gondolkodni?
Annak idején mszp kormány alatt minden ciklusban volt adó emelés, megszorítás. Most is ezt akarják, adó emelés, családi adó kedvezmény megszüntetése, ársapka, és rezsi csökkentés megszüntetése…
Miért akartok több adót?
Magasabb rezsit?
Nem tartom magam sem balosnak sem jobbosnak.amióta fidesz van azóta egyre rosszabb az életszínvonal, holott az eu önti az országra a pénzt.szóval ellenzéki vagyok és nagyon úgy néz ki hogy a rezsim alatt az is maradok.sokkal több lett az adó,a Ft ma már csak jázékpénz, minden olyan drága mint nyugaton, nyugdíj nem lesz, gondoskodjon magáról mindenki ahogy tud,ezt ki is nyilvánítozta a rezsim, nem véletlen hogy a szülőtartást is bevezették.a gyermekteleneket agyonadóztatják,lakást sem venni sem építeni nem lehet ilyen jövedelmek mellett,nincs eü, nincs oktatás, nincs semmi.
Most te jösz:
Mi lett jobb?
Kedvezőek a hitelek?
Jobbak a bérek?
Csökkent a világrekord mértékű áfa?
Telik nyaralásra, tudsz tartalékot képezni a fidesz alatt?
Mire fel ez a hurráoptimizmus 4-500 eurós bérek mellett,európaelső drágulások mellett?
Balos vagyok és nem tudok segélyből megélni.
A 99% ezért vinnyog.
Jól van első, az hogy te a segélyből nem jössz ki semmit nem jelent.
Szarasig vannak a boltok, a wellness szállok, ennyi autó soha nem volt még stb, szal nem tudom milyen életszínvonal csökkenésről beszélsz.
Milliókat alsó hangon.
Elég megnézni a számokat.
Az, hogy te alkalmatlan vagy mindenre és emiatt nincs pénzed, nem Orbán tehet.
5) igen?nincs több kérdésem.
Élmény volt a veled való társalgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!