Az ellenzék csak annyival lenne jobb a Fidesznél, hogy jelentősen kevesebbet lopna és demokratikusabban kormányozna? Vagy miben még?
Gondolod, hogy a szélsőbaloldal kevesebbet lopna, miközben a 90-es években az ún. privatizáció a magyar történelem legsúlyosabb lopása és korrupciós ügye volt?
Mi se szeretjük Lölőt, de inkább 800 Lölő, mint ezek a moslék férgek. Inkább azon kéne a kormányt számon kérni, hogy gyáva, és nem meri a halálbüntetést visszaállítani, és az összes ilyen férget kivégeztetni.
"Csak". Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez épp elég lenne.
De pl nem vennének fel az én nevemben is hitelt, hogy minden állampolgár közösen nyögje majd a most felelőtlenül szétosztogatott pènz visszafizetését (pl szja visszatérítés), az is, aki nem részesült belőle.
Zéró tolerancia a lopásra, korrupcióra.
Orbanról mindenki tudja hogy lop, ezer milliárdokat sikkaszt el, és nem érdekli az embereket.
Ez számomra teljesen felfoghatatlan.
Mitől lett volna demokratikusabb 2002-2010 mint ami most van? Nemzeti konzultáció nem volt, 2004-es népszavazástól sírógörcsöt kaptak, a választási kampányban meg utána meg végig hazudtak.
Annak idején meg a miniszterelnökük mondta egyik koalíciós pártról, hogy "tele vannak korrupciós ügyekkel". A másik pártjuk meg még rosszabb volt.
#4 a rendszerváltás után az MDF jött, amely jobbára beolvadt a mai Fideszbe, tehát a Fidesz építette le a dolgokat. (ráfizetéses, nem fenntartható).
Ekkor jutott hozzá Orbán Győző párttitkár és körei a bányákhoz.
annyi, hogy ezzel sikerült elkerülni, hogy külföldi kézbe kerüljön, de emiatt van rengeteg felesleges építkezés és térkövezés az országban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!