Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezt nem tudom "hova tenni"?

Ezt nem tudom "hova tenni"?

Figyelt kérdés
A Dk liberális párt. Védik az LMBTQ-t, a szegényeket segítik stb. Van egy dk-s politikus ismerősöm, ő teljesen szembe megy a pártja által hirdetett eszmékkel. Lmbtq-t azt támogatja, védi, mert biszexuális. No de kiderült, hogy se a szegényeket, se a rászorulókat, se senkit nem támogat. A külvilágnak egy szerény, visszafogott embert mutat magáról, a valóságban pedig kontrolláló, bántalmazó, a párbeszédet, az érvelést teljes mértékben elutasító ember. Egoista, nárcisztikus érdekember, aki mindenkit aki bármiben nem ért egyet vele, elhallgattat, letilt, soha többet szóba sem áll az illetővel. Egyszerűen nem tudom összeegyeztetni azt amit a pártja által képvisel kifelé, a valósággal. Minden párt képviselői ennyire színjátszós betegesen kontrolláló manipulátorok?
2022. jún. 12. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Mi a kérdés?

Akarsz olvasni a fideszes álszentekről is, vagy mi?

2022. jún. 12. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Nekem 3 Fideszes ismerősöm van, nárcisztikus manipulátorok, eljátsszák a kedves embert, de mondták hogy utálják a szavazóikat, és csak a minél több pénz ellopása a cél.

Minden fideszes politikus ilyen?

Nagyon csalódott vagyok 🙁

2022. jún. 12. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Hát nézd, a Fideszben meg van egy rakás buzzancs, miközben hivatalosan senki nem vallhatja be. A legdurvább az, hogy Gulyás Gergely (valószínűleg homoszexuális) miniszter valami családügyi tanácsnak (vagy effélének) az elnöke. Ha a DK jelölne ilyen tisztségre egy meleg politikust, Bayer Zsóti úgy fröcsögne rá, hogy csak úgy ömlene a trágyalé a szájából.
2022. jún. 12. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Én hiszek az elveimben, és komolyan azt hittem, hogy a politikusok is hiszenek abban amit képviselnek. Ezek szerint teljesen hiteltelenek.
2022. jún. 12. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, még alacsonyabb szinten (pl. egy falu önkormányzatában vagy egy társadalmi szervezetben is) azt tapasztalom, hogy nagyon ritka, hogy valaki valóban a "köz"-ért akar tenni, azért vállal tisztséget. Ahol meg a húsosfazékhoz lehet közel kerülni, na ott meg végképp lámpással kell ilyet keresni.
2022. jún. 12. 19:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Elég szomorú ez. Illyen szinten szembeköpik az elveiket, akkor mit várnak a választóktól, a társadalomtól?
2022. jún. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!