A Fidesz miatt félnek szülni a magyar nők?
Figyelt kérdés
Sok fiatal nőtől hallok olyat, hogy fél már nagyon leromlott kórházi viszonyoktól. Rekord kevés gyerek született most is.2022. jún. 8. 21:00
1/6 mindentudó99 válasza:
A covid óta bizonytalanság van. Most itt a háború. Nyilván ezért csökkent a szülési kedv. Régen kórház is alig volt és 6-8 gyeret vállaltak
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Aki szeretne gyereket, az nem ez alapján dönt. Viszont ha támogatja a környezet, akkor "előrébb hozhatja a projektet".
3/6 anonim válasza:
Figyeljétek meg, mindjàrt jön a FIDESZ-turbómagyar tábor és megszakértik hogy ezért is Brüsszel és az LGBTQ a felelős :D
4/6 anonim válasza:
Én már akkor sem akartam szülni, amikor a fidesz még nem is létezett.
5/6 anonim válasza:
Kérdezd meg ezt egy borsodi cigányfaluban, aztán egy belvárosi bulinegyedben.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem ettől függ, aki akar gyereket az a személy mindenhogy akar függetlenül attól, hogy ki kormányoz.
Szerintem a covid, nagy áremelkedések, hàború miatt nem vállalnak annyian. De szerintem aki nagyon akar vagy vágynak évek óta gyerekre őket ez nem érinti. Inkább a fiatalabb réteget érinti 20 éves lányokat akik most kezdtek el dolgozni stb és nincs elég tartalékuk. Egy harmincas nő pl akinek van tartaléka mert huszonéves korától dolgozik őket nem érinti ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!