Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Elutasítja felvételem egy...

Elutasítja felvételem egy politikai párt, miért lehet?

Figyelt kérdés

Mèg kb. Két hónapja jelentkezni akartam egy politikai pártba, de felvételem elutasitottàk. Neten töltöttem ki űrlapot,úgy jelentkeztem.

Küldtèk kèt hónap után, hogy elutasítottak,visszalèpès esetén törölték jelentkezèsemet. De aktivistakènt ès vagy rendezvényeiken továbbra is jelen lehetek stb stb.

/röhögtem egy nagyot ezen/

Kicsit furcsa pedig nem nagy szám ez a párt.

/ egy ellenzéki pàrtról van szó/

2022. máj. 4. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyik ez a párt?
2022. máj. 4. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Tölts ki akkor űrlapot ha annyira csatlakozni akarsz. A legtöbb komolyabb pártban kell két pártoló tag is a felvételhez. Ettől még bármikor joguk van bárkit elutasítani különösebb indoklás nélkül.
2022. máj. 4. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Akár a halál ezek után... csak felugró kéretlen tartalmak / amit nem győzök tíltani/ miatt gondoltam, elküldöm nekik kérelmemet..

No,de többet biztos nem akarok, ès nem is fogok.

/ spamokból már elegem van, írtam mindenhonnan ahonnan csak lehet/

2022. máj. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!