Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A magyar közhangulat már az...

A magyar közhangulat már az LMBTQ ellen fordul?

Figyelt kérdés

A 444 lehozott egy cikket arról, hogy mikor rendezik a Pride-ot.

Azt figyeltem meg, hogy a kommentek közt azok a hozzászólások, amelyek ellenezték a dolgot meg a négy fal közté küldték a melegeket túlnyomórészt helyeslő lájkokat kaptak - pedig a 444 célközönsége itthon talán a legliberálisabb.

Lehet az, hogy a választásokkal ilyen gyorsan megváltozott a politikai irány, vagy ezek az emberek csak csendben voltak idáig? Nekem az mondjuk idáig is gyanús volt, hogy a Pride valami 30ezer kedvelővel rendelkezik, még a Fideszes apró szirsz*r oldalaknak (Fidelitas, Axióma, Napi vonaglás) is több követője van.

2022. ápr. 27. 09:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

A 444-re is feljárnak a fideszes trollok, hiszen egy troll sem lakott még jól a saját háza táján.

Amúgy meg lehet, hogy megfordul a Pride-on szivárványos-tangás csávó, de mondjuk tízezer emberből, aki részt vesz rajta, általában jó, ha egy-két ilyen esetet találnak. A legtöbben normálisan felöltözve mennek oda. Na most én tudom, hogy a békemeneten például csupa jóravaló, keresztény, kultúrált magyar ember fordul meg, túlcsordulva a felebaráti szeretettől, de ha nagyon körbenéz az ember, ott is vannak azért meredek arcok, akiket mondjuk annyira nem szeret a "Magyar nép" vonulni látni. Vagyis én annyira nem, mondjuk akik Putyinos pólókban villognak például, de lehet, hogy én már nem tartozom sajnos a manapság meghatározott "Magyar néphez"...

Egyébként a kormányunk jóval többet "mutogatja" a melegeket, mint ők magukat. Egy jól kialakított ellenségképet sikerült róluk festeni, és úgy tolták az általuk potenciálisan okozott veszélyeket minden platformon, hogy eljusson az utolsó zsákfalu utolsó házába is, hogy mostantól akkor az óvodások nemátalakító műtétjétől kell félni... Ha nem lett volna a fidesz uszító, lmbtq-ellenes politikája, biztos vagyok benne, hogy egy átlag Marika néni egész életében még csak nem is hallott volna bárkiről, akinek nemátalakító kezelése volt, nemhogy rettegne attól, hogy majd a kisunokáját fogja érinteni a dolog. Még az is előfordulhat, hogy meleget se látna soha. Vagy olyat legalábbis nem, akiről tudni is lehet, hogy az.

2022. ápr. 28. 21:12
 12/12 A kérdező kommentje:

#11 A probléma nem a szélsőséges elemekkel van önmagában, hanem azzal, hogy ezt a Pride megtűri, sőt ünnepli (bőrszekós elemek, "transzgender" kiskorú).

A 444-re bizosan feljárnak fideszes trollok, de azért több száz lájkot nem nem kapnának egyes Pride-ellenes hozzászólásaikra.

A kormánynak sajnos elég könnyű dolga van a melegekről ellenségképet festeni fent említett okokból többet közt. Én megkülönböztetem egyébként a Pride-on vonulókat a normális, kulturált melegektől.

2022. ápr. 28. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!