Demokrácia kérdése:
Bár ismerem a válaszokat, de megkérdem: akik a Fideszre szavaztak, most örülnek, h. maguk alatt vágták a fát?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 11:16
11/19 anonim válasza:
Felelős, gondolkodó, nem indulatok által vezérelt emberként nem volt más alternatíva. A műsorral egybekötött bohócparádé amit az ellenzék felvonultatott inkább ijesztő volt, mint vonzó.
12/19 anonim válasza:
Kedves kérdező, egyenlőre tudjuk, hogy nagggyon savanyú a szőlő, megértem.
Azt is tudjuk, hogy aki fát vágott maga alatt, az az ellenzék volt, sikeresen landoltak is az arcukon, miután vasárnap kinis dőlt a fa...
Majd néhány év múlva foglalkozz ezzel, egyenlőre Inkább a tényekkel, amik makacs dolgok...
13/19 anonim válasza:
Miert vagnam? Eddig is rajuk szavaztunk es most is. Nekunk eddig is jo volt. Az lenne a gaz, ha egy libsi kormany vezetne az orszagot.
14/19 anonim válasza:
Hú.
Pár napja akkora kuss van a baloldalról.
Hova lettek?
Márciusban egy hasonló kérdésnél széttéptek a balos kommentelők.
Lehet mind kivándorolt, vagy még könnyes a szemük és nem látják a kijelzőt…
15/19 anonim válasza:
Várom, hogy hányadik kérdés után fogja írni a kérdező, hogy ugye, hogy megírta, hogy ismeri a válaszokat, és hogy szerinte, bebizonyult, hogy mennyire buták vagyunk, mert még örülünk is neki, hogy magunk alatt vágjuk a fát.
16/19 anonim válasza:
#15. Szegénynek más öröme sem lenne az életben, el is hiszem, hogy szüksége volna egy kis léleksimogatásra egy ekkora zakó után. :D
17/19 anonim válasza:
Kerdezo! Egyel narancsot, attol megnyugszol! 🍊🍊🍊🍊
18/19 anonim válasza:
Aki a baloldalt tamogatja az akkor is jól élt 2010 elott s most se él rosszul a legtobbje. Zavarja oket h az akkori lecsúszott réteg is felkapaszkodott egy szintre. 2010 elott 2 reteg volt a tarsadalomban illetve 3. A jómódú a szegény s a még szegényebb. Tudom mert láttam. Tapasztaltam. Én akkor sem éltem rosszul de lényegesen több lecsúszott ember volt. Munkahelyek nem voltak, a fizetesek is szarok voltak/ persze a jómódú akkor is jól élt/ Pesten is sok szegény élt anno akik nem járkálhattak plázákba nem volt se auto se semmi. Csak egy albérlet s munkanelkuliseg. Sok minden abban az idoben nagy szó volt ami most természetes.
19/19 anonim válasza:
Tobb gyerekes családokat se látott az ember nagyon abban az idoben. Sot a fiatalok nem is szultek. Csak a felso réteg. Illetve az akkori felsoreteg.Nem tudom mi volt a jó az akkori rendszerbe. Mert az emberek nagy része xarul élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!