Jakab Péter hozzánemértése avagy Vona tekintelyének a hiánya, hogy a jobbik, a 2. legerősebb ellenzéki pártból most már csak sereghajtó lett?
Szerintem 3 lépcsőben történt ez.
1.az előválsztás után nem állt be teljes mellszélességgel marki mögè, pedig ez volt megbeszélve.
2. Januárra kb el is tűnt az összefogásból.
3. Arra nem volt képes, hogy odaálljon márki mögé a vesztes beszédnél, sőt még be is szólt neki.
Ezért jakabnak az én szememben vége van.
És lehet ez hozzánem ertés.
Túl taktikàzás.
De a lényegét tekintve egy szószegő ember, aki cserbenhagyta a munkatarsàt.
Még ha a fidesszel állna össze is nagyobb tekintélye lenne...
Jakab egy bohóc mint a zelenszkij...
Jakab sara egyértelműen. 4 éve amikor Vona lelépett Jakabot viszonylag jól fogadták a szimpatizánsok, egész jól vette át a Jobbikot. Idővel viszont rendesen elbaxta ez főleg az előválasztás idején a dk-val való gusztustalan egyezkedés miatt. Nálam legalábbis az tette be a kaput.
Támogattam a Jobbikot amikor elkezdtek néppártosodni, támogattam amikor Vona cukikampányt nyomott. Támogattam a Jobbikot amikor elzavarták a szélsőségesek. Rájuk szavaztam 18-ban, támogattam a letargia után, amikor Vona lelépett. Támogattam amikor kiléptek a mihazánkosok, amikor Jakabot megszavazták Párt elnöknek a tisztújításon és Sneider nekiment miatta, támogattam amikor közös listára lépett a többi párttal. Támogattam amikor megváltoztatták a logót.
De aztán jött az előválasztás, és az én körzetemben visszaléptették a Jobbikos képviselőt egy DK-s bolond miatt. Előválasztás előtt. Vasárnap már a kutyapártra szavaztam.
Na amiket felsoroltam mind-mind olyan események voltak ahol rengeteg szavazót veszített a párt és még az igazi hardcore támogatót is sikerült elüldözniük a végére. És ezek legtöbb dolgok mind Jakab sara mind-mind ő tolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!