Miert gondolja ugy sok ember, hogy hulye az aki a fideszt támogatta a választáson szavazatával?
Bocsanat h ide írtam ki, de nem szeretnek belesodrodni a politikába, mert abból mindig a konfliktus van. Most sem ez a célom! De nagyon erdekelne, hogy ki miert tart mást jobbnak. Hozzáteszem ezt mondom en ugy, hogy a fideszt tartom a sok rossz közül a legelviselhetobbnek. A mostani helyzetbe ugy gondolom, hogy nem a lopással es hazugsagokkal kell foglalkozni, hanem azzal, hogy ne keveredjunk bele a háborúba! Es ezt csakis ok tudjak nekünk garantálni, a két olyan part közül akiknek volt is esélyük a nyerésre. Fiatal vagyok, de mindegyik pártnak utánanéztem, a viccekre épült partokon kívül kettő volt akiknek volt is esélye megnyerni. Mindketto hazudik, egyik szava uti a másikat, es en ugy gondolom mindenki lop. Szomoru, amit az imént írtam, hogy nem a hazugsagokkal kell foglalkozni, de ha azzal szeretnenk megis akkor sem jobb egyik a másiknál. Csak az egyik garantálja a biztonságot, míg a másik a vesztunket. Miert rohanna ennyi ember a háborúba? Es miert szidják ennyire azokat akik a Fideszre szavaztak?
(En tenyleg csak érdeklődöm, szeretnek minden oldalt meghallgatni, nem állást foglalni!)
15de sajnor nem elégnek mert a rablóbanda megint 4 évig garázdálkodik.
De remélem egyetlen egy fidesz szavazó se fog pofázni ha a megszorítások jönnek, hanem lelkesen csápol urának és parancsolójának mint eddig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!