Másokat is felbőszít ez a baloldali és nyugati offenzíva kampány?
"amúgy titkosított a telefonszámom."
Szerinted név szerint hívogat a robot?
Random. Azután pedig eltárolja a számhoz hogy kinyomtad -e, vagy meghallgattad.
SMS-t én is szoktam kapni a Fidesztől, illetve hívtak is már, pedig a franc se kíváncsi rájuk. Nem örülök neki, de nem kell ebbe többet belelátni, ne légy paranoiás. Kampányidőszak van, mindenki úgy kampányol ahogy tud. A köztévé meg full fideszes, ami ráadásul az én adómból üzemel. Én is felháborodhatnék ezen, de ez van, nem tudsz mit csinálni.
A Mi Hazánk oldalát meg nem a baloldal tiltotta le, hanem a Facebook. Nem tudjuk, hogy mi miatt, de egy magyarázatot legalább kaphattak volna, ebben igazuk volt.
"5 nappal a választások előtt tiltotta"
És miért gondolod, hogy a baloldal áll mögötte? A Fidesz is lehetett akár, vagy bárki más. Ezenkívül lehet, hogy tényleg szabályt sértettek, nem tudjuk. De gyanítom, ha magyarázatot kapnak, akkor se fogják az orrunkra kötni.
#7 Nem sul le a pofadrol a bor ilyen kepmutatast leirni?
A facebook meg az egesz szilikon volgyi bigtech a demokrata part de leginkabb az amerikai mely allam erdekeit szolgalta mindig is. Angol feluleteken a cenzura meg a balosok szerint is balodalnak kedvezoen lejt nagy mertekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!