Miért nem vezetik be a bérplafont a politikai álláshalmozóknak is?

Rájuk mindig is más "szabályok vonatkoztak"...Ami nekik a legkedvezőbb.
Amúgy bizonyára nehéz anyagi helyzetükre tekintettel :/

"bérüklet maximálták,de a mellé kapott különnféle juttatásokat,felügyelő bizottsági pénzeket nem"
azokra a bérenkívüli juttatásokra van a 98%-os különadó

"Honnan veszed, hogy nem fogják?"
azért mert a Fidesz között van a legtöbb álláshalmozó, na de kik hozzák a törvényeket? nota bene...

Miért, miért, hát mert izé... mert... na szóval, hát...
haggyá békén, örülök, hogy bejutottam a Parlamentbe!

Nem a fizetésük a sok, nem a béren kívüli juttatásuk a sok hanem az amit ellopnak elsikkasztanak, elprivatizáltak/ elprivatizálnak stb.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy Németországban is lopnak a politikusok ész nélkül csak
csak ott nem izgatja a német mert hát ők is jól élnek!
Engem személy szerint nem izgatna ha Orbán vagy Gyurcsány vagy akárki havi 100-150 milliót vinne haza ha az én fizetésem havi 380.000 Ft lenne a feleségemé 400.000 Ft lenen egy szép házam persze nem hitelre és tisztességesen feltudnám nevelni a 3 kislányomat esetleg lenne még egy közép kategóriás autóm!
Ehhez képest 88 ezret keresek az asszony 100 ezret ház nincs tervezni sem nagyon merjük, autó végképp nem lesz! Gyerek meg max 1!!!!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!