A kétfarkú kutya párton kívül melyek azok a pártok akik támogatnák a marihuana legalizációját?
A liberálisok is legalizálnák, csak ők azért nem jók mert van egy csomó hülyeségük is mellette.
Hát akkor jobb híján maradnak a független kutyák :)
Szerintem egyenlőre lég ha elérik az 5%-ot.
Legalább a narancs is veszi talán a lapot, és talán lazábbra veszik a büntetést...
Vicc hogy nálunk egy növény miatt börtönnel fenyegetik az embert.
Aztán majd 8-12 év múlva ha még mindig nem történik érdemi változás, addigra már többen szavazhatnak majd akkor a kutyákra is. Legalább függetlenek. Meg szerintem akik rá szavaznak azok fele kb a legalizálás miatt.
Én nem a legalizálás miatt szavazok rájuk hanem mert kiábrándultam a politikai elitből.
Egy sokkal radikálisabb anarchista pártra szívesebben szavaznék, de a Kutyák vannak azt kész
A fű az engem hidegen hagy de egyébként ha legalizálnák az valamilyen szinten jó lenne mert megnyitná a kaput egyéb partidrogok legalizálása előtt, MDMA stb, ezeknek szintúgy semmilyen káros hatása nincs ha ésszel tolja valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!