Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi értelme kimenni a hidegbe...

Mi értelme kimenni a hidegbe a tüntetésre, ha otthon sokkal kényelmesebb a melegben a fotelba?

Figyelt kérdés

Néztem, hogy mennyi tömeg volt ma a meneteken. Az ellenzékieken páran csak, szerintem értelmesebbek. Minek mennek ki az emberek meghallgatni a fagyban a beszédeket, ha ezt otthon a kellemesen fűtött panelban is lehet élvezni?

Nem értettem sose

2022. márc. 15. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Ma napközben amúgy egész jó idő volt. De igen, én semmi pénzért nem égetném magamat ilyen rendezvényen, nem úgy mint a narancshuszárok két zsák krumpliért.
2022. márc. 15. 19:44
 2/6 Humor Herold ***** válasza:
67%

Unatkoznak az emberek...a boltok is zárva.

Úgyhogy a cirkuszra esett a választásuk.

2022. márc. 15. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Én gallyaztam a fákat otthon. Többet ért, mint Orbán süketelését hallgatni.
2022. márc. 15. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Kijavítom neked: Fotelban

Mert hisznek benne, hogy jó ha személyesen ott vannak

2022. márc. 16. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

"Kijavítom neked: Fotelban"

Az igazi kérdés, hogy: fotelban vagy fotelben?

2022. márc. 16. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az emberek többsége nem lenne ilyen szolgalelkű és feltépné a seggét a fotelből és kimenne tömegek én az utcára hallatná a hangját akkor nem itt tartana az ország. Az emberekkel bármilyen gátlástalan hazug dolgot le lehet nyeletni, tenni sosem fognak a jóért. Csak az ilyenek maradjanak is kussba mert nem azok a hülyék akik kimennek hidegben az utcára, hanem a gusztustalan nagypofájú fotelforradalmár
2022. ápr. 13. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!